Fatma69 Ahsenerva kaç aylık ,nasil basardınız ,emziksiz nasil uyuyor ,emziksiz olunca uyku süresinde azalma var mı ,emzige bi şeyler sürdün mü ,kafamda deli sorular 🤭bende bıraktırıcam da
Elifyor Ahsenerva kızım 30 aylık ve hala emzik emiyor 🥴daha doğrusu gün içinde hiç almıyor ama uykuya geçerken emziksiz asla uyumuyor. Uykularımız çok sorun olacak ondan korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum bir türlü. Siz nasıl bıraktınız ne yaptınız
Ahsenerva kirmizibasliklikiz_ 27 aylık arada tutturuyor ama yıne ıyı ıdare edıyoruz 😃 tamemen ne zaman unutacak bakalım😃
Ahsenerva Fatma69 @Ayazınannesiseyda 27 aylık. Sadece uyurken alırrdı 1 yasından sonra bagımlısı oldu son zamanlar 2 tane ıstıyordu artık 1 tane yetmıyodu😃bu boylr olmayacak dedım bı gun uyuturken emzıgı sordu kayboldu baban arıyor bulsun getırsın dedım nasıl olduysa tamam dedı😃 uyuyana kadar sordu aynı diyalogu bın kere tekrarladık uyudu 😃 2. 3 gunde aynı sorular her seferınde kayboldı bulamıyoruz dedım ılk 2 gece cok agladı sadece gecce 3 gbı ne olursa olsun vermedjm kararlı olun kızlar hala soruyor ama vermeyecegımı bılıyor susuyor artıl umudu kestı😃
Ayazinannesiseyda Bebeğiniz kaç aylık ve nasıl bıraktı. Benim bebeğim 12 aylık ne zaman bırakmalıyız acaba
Ahsenerva Ayazinannesiseyda 27 aylık bence bıraktırmaya başlayın sizde tam zamanı buyudukce bılınclendıkcr daha zor oluyor. Bıde tam konusmaya başlama donemı emzık cok etkılıyor konusmalarını bıle.
Ahsenerva Elifyor gun içerisinde kızımın pek aklına gelmıyor artık ama uyurken ıllakı ıstıyor hep kayboldu ben tekrar arayayım dıyorum tamam dıyor. Ama gecelerı bazen cok aglıyor meme dıye pişpişliyorum dalana kadar başka bi sorun yasamadık gun ıcınde oyle bagıra bagıra aglamadı hıc meme dıye mesela oğlen uykusuna gecrkende zorluk cekmedjm. Sadece gecelerı soruyor aglıyor onuda unutur zamanla bakalım 🤭
Ahsenerva Fatma69 inşallah canım bide bu benım fıkrım emzıge bıseyler surme fıkrıne karsıyım ben ya. Bununla ılgılı bı yazı okumustum cok uzuldum bazı cocuklarda cıddı travmalara sebep olabılıyomus aklında bulunsun 🤭
Elifyor Ahsenerva ay bizde bugün bir adım attık gibi ama başarılı olabilecek miyiz bilmiyorum 🥴 eve sinek girmiş bende emziğini sakla sinek alır götürür dedim ağzında duruyordu öyle bende elime aldım al sinek diye havaya kaldırdım bir anda attım bi yere sinek götürdü sen saklamadın aldı gitti sinek dedim biraz ağladı sonra unuttu ama önümüzde uyuyacağı bir durum da yoktu yeni uyanmıştı gece uykusuna geçerken napcam bilmiyorum devam ettirsem mi yoksa çok ağlarsa verir miyim ki diye düşünüyorum 😑 ben direk acı oje sürüp kendisinin tiksinmesini sağlamayı düşünüyordum bugün böyle bir şey gelişti
Ahsenerva Elifyor bence devam ettırın başlamısken pes etmeyin sonra sallanıp gıdıyor😃ılk gece cok agladıgı ıcıın verdım ben uyuyunca agzından cıkarmıs hemen aldım yanından sabah gormeden. Bş daha vermedım.
Elifyor Ahsenerva başaramadım olmadı çok ağladı ya 😔 kendi tiksinmesi daha iyi olacak herhalde. Ağzından çıkıyor uykudayken ama uyanınca emziği bulup geri uyuyor bulamasa yine ağlar uyanır alsam 🤦