Mirkay Kızlar devam sütleri ile alkali çöl korkunc seyler okudum 😢 birden bebeğime kötülük yaptığım düşüncesine kapıldım ama sütüm malesef yok 😢😢 sizler ne düşünüyorsunuz
Deletedmom_33 Mirkay bende mama ile büyüdüm. Hiçbir sorunum yok. Emmedi zorla denedikce. Napayım süt yettiği kadar verdim oda kesildi şimdi. Aç mı bırakacağım doktorumda neyle büyüdüğü önemli değil sevgiyle ilgiyle buyuttuyorsan o yeter diyor. Çevredeki kimseye de kulak asmiyorum
JackDaniels Mirkay Devam sütü mü formül mama mı? Formül mama anne sütünden sonra bebeğe en yararlı birincil gıda. Devam sütü ise inek sütü olmasından kaynaklı çocuklara pek bir yararı yok. Aksine kansızlık, iştahsızlık, hazım problemleri gibi kötü etkileri var.
annesioglusu3 Mirkay devam sütünü bilmem ama formül mamalar hakkında ileri geri konuşan herkesten nefret ediyorum napalim anne sütü veremediğimiz bebeğe pirinç unumu verelim irmik mi verelim şekerli suyla mi besleyelim yok işte yok yani. Doktor öneriyor bilim anne sütü yerine en faydalısi bu diyor takılmayın ağzı olan ve internete erişimi olan herkesin hersey hakkında bir fikri var
Deletedmom_33 Mirkay Büyüyoruz işte kilomuz yerinde sorunumuz yok. 6 kg olmuş 3.ayında. Diri bir bebek birde kendi kalkıyor şimdiden dönüyor,40 indan beri başını baya baya dik tutuyordu şimdi tamamen tutuyor.
rabiaulass annesioglusu3 annesioglusu3 bende böyle yok yok napıyım yokkk diye haykıracağım en sonunda boynuma bebeğim emmiyor mama veriyorum diye yazı asıcam artık şuursuzlar
Mirkay annesioglusu3 ayy çok doğru konuştunuz 😌😌😌 sinir oluyorum. Cidden neler neler iste maden ocağı imis bu mamalar 🤦♀️🤦♀️ İçinde bir sürü bilmediğimiz şey varmış Palm yağından hic bahsetmiyorum BİLE neler neler deniliyor