252525 Oğlum 11 aylık ama yürümeye başlamadı hala ama dışarı cikardgmz zman elinden tutup yürümek istiyor çorapla gezdrmek istemyrm onerdgnz bir ayakkabı varmı hafif taşıyabileceği ?
esraeerdogann 252525 vicconun ilk adım ayakkabısını kullanıyorum dolap uygulamasından 110 tlye almıştım etiketli hiç giyilmemişti kendi sitesinde çok pahalı oldugu için dolap uygulamasını tercih ettim sizde bakabilirsiniz ☺️
AnnaKurt 252525 Bunlar ev için hemen çıkıyor ayaktan bir de bebeklerin ayağı çabuk büyüyor ben lcw dan almıştım öyle rahat gezdi ki
ikikoalaanasi 252525 biz trendyoldan sipariş vermiştik. Numarasını biliyorsanz verin gelsin. Fotoğrafinida ekliyorum, fikir olsun. Yanlış hatırlamıyorsam 150 TL ye almıştık
252525 ikikoalaanasi numara bilmyrm hiç ayakkabı almadım ama biraz geniş olması mı gerek tam mi olmalı
ikikoalaanasi 252525 oğlum 9 aylık 20 numara aldım birazcık bol geldi ama yürüyemiyor zaten 😀 yaza tam olur o zamanda yürür düşüncesindeyim. Elinizde ölçü aleti varsa tabanını ölçün vicconun ayak ölçüsü tablosundan uygun numarayı bulabilirsiniz