Bellaesmer Esımın isi geregi 1 haziran 7 haziran icin taril plani yapabılıyoruz oglum 2.5 yasında bu tarihlerde bodrumda denize gırılırmı havalar nasıl orda oturanlar bılgı verebılırmı lütfen🙏
Aselkusum16 Bellaesmer Bodrum’un denizi soğuk oluyor her zaman ve acayip tuzlu rahatsız ediyor insanı çocuğunuzda girecek kesin bence Antalya tarafı daha iyi olur hem sıcaklık hemde çocuğunuzun rahatça denize girebilmesi açısından
drn5410 Bellaesmer bodruma yakınım şuan güllükte baya esiyor geceler soğuk 11 12 derece gündüz 25 falan ama gölgeler soğuk denizde 20 derece anca giren var ama çocuk falan giremez bence 2 hafta yada birkaç derece değişir diye düşünüyorum 🙃
Bellaesmer Esiyormu sogukmu denize girme durumu 1-7 haziran tarihlerı arasında nasıl olur karar veremedım
Kalimbanne Bellaesmer Bodrum’da deniz ağustosta bile soğuk oluyor Haziran’da hiç gitmedim ama giren vardır sanırım
Bellaesmer Kalimbannehaziran sonu temmuz gayet iiyiydi hep orda yaptık tatılı ama bu sene bi türlü ısınmadi hava orası nasıl olur kararsiz kaldık
Bellaesmer Aselkusum16 evlendigimizden beri bodruma gidiyoruz hic bole dusunmemıstım haklısınız antalya da onerebılcenız otel varmi bütceyi cok asmayacak biz hep esımle temmuz ayında gelirdik bize göre sicakti ama oglum ıcın soguk olabılır ve tuz rahatsız eder cok doru
CerenKurt9 Aselkusum16 Akdeniz daha tuzlu ve Antalya’da girdigim zaman denizden soguyorum birden derinlesiyor birden sig oluyor Bodrum’un ve geneli ege nin suyuna asigim Antalya’ya gidince havuza giriyorum🫣🫣
Aselkusum16 Bellaesmer tuz gerçekten çok rahatsız ediyor ya sırf bu yüzden sevmiyorum bodrumu 😂 geçen sene Antalya’ya gittik bizde kızım 4 buçuk aylıktı ama villa tutmuştuk denizi filan güzel kızımıda sokmuştuk hatta … Otel bilemiyorum . Bu sene Didim de bir otel ayarladık Didim düşünürseniz önerebilirim
Aselkusum16 Bellaesmer Didim deki oteli soruyorsanız fiyatlar uygun el değiştirmiş kampanyaları var denize sıfır ultra herşey dahil . Bizde çocuk dahil 3 kişiyiz bizim ücretimiz 5 bin kusurdu yalan olmasın
Linaninannesi59 Bellaesmer merhaba bizde antalyaya gidicez haziranda ultra herşey dahil 4 gece 5600 otel adı Fun Sun Family Belek 🎈💕
Aselkusum16 CerenKurt9 Doğrudur ama ben Antalya’da öyle bir şey yaşamadım suyundan derinliğinden ama Bodrum’da çok sıkıntı çektim tuzlar üzerime yapıştı yaktı çok soğuk tu.