Gamze_alparslan Merhabalar arkadaşlar bebeğim çok kusuyor emdigini çıkarıyor ve ağlıyor dün hastaneye gittik kan idrar verildi bişey çıkmadı şükür ama filmde reflü olduğunu söylediler yaşayan varmı ne yaptınız
p1nar Gamze_alparslan benim bebegimde de 4. Aya kadar cok kusma skntisi vardi burnundan bile gelirdi yawrumun. Aptamil ar veriyorduk bizde biraz azaltmisti ama tamamen gecmesi 4. Ayi buldu. Her hangi bir ilac vermemisti doktorumuz oyle kendi kendine büyüyünce gecti 🥺
p1nar Gamze_alparslan birde sütünüzde tazyik olabilir mi onu da kontrol edin o da cok kusturuyor bebekleri maalesef.
Hyylz Benimde bebeğim 30 günlük Bebelac verdim kustu Aptamil AR aldım biraz kesti ama bütçem ona yetmiyor normal Aptamil aldım yine kusuyor acaba midesini mi üşüttü ar mamadan başka önerisi olan varmı ne yapsam biraz hafifler bu durum
p1nar Hyylz normal aptamil ile Ar mamayi karıştırıp verseniz en azindan daha uzun gider. Mesela 60cc verecekseniz 1 olcek aptamil1 1 ölçek ar şeklinde.
p1nar Hyylz bu arada aklinizda soru işareti olmasin bana doktor ilk ar kullan dediginde bu sekilde tarif etmisti. Tek basina Ar hic vermedik biz hep karıştırıp verdik.