Msssmy Kızlar lazere gitmek istiyorum etkili olması için alexandrite yaptır diyorlar hangi cihazın olması lazım
UraSsmom Msssmy Etkili olması aslında daha çok tüy tipinize bağlı. Ben başka bi lazere gittim çok da memnun kaldım, bahsettiğiniz çok can yakıyo demişlerdi 2 arkadaşım gitti. Lazer yaptıralı 5 sene falan olacak
ikikizannesi Msssmy ben alexle yaptım tuylerin %95 i gitti bikac seans daha gitsem hepsi giderdi hamile kaldim gitmedim 8 seansta bnm tuyleri bitirdi alex
UraSsmom Msssmy Valla hatırlamıyorm cnm ama güzeldi çok hafif acısı vardı. Sarı tüyü görmüyor cihaz siyahsa tüyleriniz iyi. Benim kalın ve siyahtı belki de ondan etkili bi sonuç aldım bilmiyorum ama lazer verdiğim en iyi kararlardan biriydi büyük rahatlık
bizdenbiri_1 UraSsmom merhaba canım ben 3 gün oldu gideli ne zaman farkı anlicam kıl kökleri hala çok var ve kıllarım hafiften çıkmaya başladi bile aynı lazer tenim beyaza yakın ve kıllarım çok kalin
UraSsmom bizdenbiri_1 Benim arkadaşım gitmişti ordan aklımda kaldığıyla 3 günlük uzamış tüyle girmiştim ben ilk 🤦🏻♀️ Sonra orda jilet yapmışlardı. O şekilde sanırım 1 hafta içinde yada en erken 5 gün içinde kese yapmıştım uzayanlar dökülmüştü.