Deletedmom0099 Ankammm geçen sordum 8 saat 300 lira dedi ama dip köşe silip süpürme, banyo yıkama, cam silme ve mutfak dolaplarının dışı için bu fiyatı söyledi koltuk silme, mutfak dolap içi falan dahil değilmiş
BarisGlc İstanbul 350 lira alıyor 2 kişi cam dolapta yok var mı İstanbul’da bildiğiniz birileri kazıklanıyorum galiba😢
Ococila BarisGlc geçen bana iki kişi bayram temizliğine geldi cam da vardı 500 aldılar ki dolap içleri yoktu koltuk silmemişlerdi bende fena kazıklandım bence
Ococila Benimde 8:30-9 gibi geliyor 5 e kadar dolap içleri koltuk silme falan yok 200 lira alıyor başka evlere 250-300 e gittiğini söylüyor da uzun zamandır benimle çalıştığı için zam yapmadı bilmiyorum bir gelişinde cam pencere siliyor bir gelişinde dip köşe evi temizliyor
SweetPaw Ococila @BarisGlc İstanbul için normal galiba sadece mutfak dolaplarının içi yok ben 350 veriyorum. Dolap içleri olacaksa sadece mutfak için ya ekstra yarım gün geliyor 150 TL’ye yada bir geldiginde cam veya koltuk silmiyor dolap içini dahil ediyor.Arkadaşım bugün için birini çağırdı yeni taşınacağı eve 800 diyen olmuş 600 diyen olmuş. Başka birini de bulamayınca 600 isteyene gel demiş. Bence İstanbul’un normali bizim verdiğimiz fiyatlar artık 🤷
Ococila SweetPaw ben İstanbul’da değilim bingöldeyim ama adamlar da haklı bir yandan herşey o kadar pahalı ki geçinemiyor kimse
AgentMom Ankammm 300TL verdim, dolapları boşaltıp içini silip yerleştirdi, tül perde yıkanıp asıldı, dip köşe silindi banyolar temizlendi.