shawty Kızlar bebeğim tam 5 aylık 3 aydır baş çevresi 40 cm bu normal midir ? Ben küçük kafalıyım babasınında kafası çok Büyük sayılmaz ama yinede korkuyorum ne yapmam gerek . Başına gelen var mı 3 aydır baş çevresi aynı olanlar neler yaptınız ?
uykularharamolduuu shawty doktorunuz bu konu hakkında ne diyor? d vitaminini düzenli kullanmanız gerekli diye biliyorum. Başka bir bilgim yok. Üstte kalsın. 🌸
shawty uykularharamolduuu Düzenli kullanıyorum en fazla 10 gün aksatmışımdır oda 5 ayın toplamında olan yani doktorum burada değil şuan il dışındayım 1 aydır gidince göstereceğim buradakiler pek ilgilenmiyor
Nuraydmr shawty Bir sorun olduğunu sanmıyorum bıngıldağın açık olması iyi diyor doktorlar. Yine de doktorunuza sorun içiniz rahat etsin. 🤗
Dondurmalikahve shawty Yüksek ihtimalle genetik 40 cm küçükte değil oğlumun ki 6 aylıkken 41 cm falandı 3 aylıkken ya 38,5 yada 39 cm idi
mashaa shawty merhabalar, bebeğinizin sonradan büyüme oldu değilmi baş çevresinde 😌 benzer durum bizde de var. Bende merak ediyorum
shawty mashaa Tabiki büyüme oldu korkmayın şuan herşey normal şükür ay ay oluyormuş öyle gelişimlerinde ☺️
mashaa shawty ay çok sevindim ☺️ Düzeltilmiş 3 aylık kızım 39 çıktı bugün. Geçen ay 38.7 ydi. Bıngıldağı açık sorun yok dedi hemşire ama insanın aklı kalıyo ister istemez
B-4480-N shawty Mrhlar benim bebeğimde şuan 4.5 aylık hala 40 cm baş cevresi 3 aylıkken de 40 tı hala büyümüyor
Leyla54 B-4480-N merhaba benim de bebeğim 3 te 40 cm di 4 te doktoru değil sağlık ocağı ölçtü 40 cm normale döndü mü sizin korkuyorum bıngıldağı açık şuan
Dnzaras Arkadasimin cocuguda ayina göre küçük gidiyodu kafa ölçüsü ama doktor genetik demisti suandada bi sorun yok içinizi ferah tutun bnce