Deletedmom_32 Doğumdan sonraki ilk reglimi oldum oldum 3 ay Sonra olmasınada hani doğum yapanların adet sancıları azalıyordu benimki hala aynı değişen hiç bişey yok
oglunucoksevenn Deletedmom_32 herkeste işe yaramıyor demek ki. Valla ben de 4 ay önce doğum yaptım. Şu an ikinci adetimi oldum ve farkında bile değilim bütün sancılarım gitti. Yerlerde yatardım sancıdan ilaç üstüne ilaç içerdim şimdi tuvalete gittim adet olduğumu öyle gördüm😅 çok şükür ne güzelmiş sancısız adet
graceshelby Deletedmom_32 Bende de gram değişiklik yok ağrıdan surunurdum yerlerde hala aynıyım hala aynı ilaçla ayakta duruyorum inceden yatar uyurdum şimdi bebeden zaten fırsat yok valla çok zor bir durum 😢
Nureliff Deletedmom_32 merhaba bende 4 ay sonra yeni oldum acaba doğumdan sonra kanamada azalma oluyormu bilginiz varmı çok fazl olan biriydim az az geliyor normal mi acaba bilgisi olan varmi
Deletedmom_32 Nureliff valla benim de az az geliyor bakalım çoğalacak mı gün içinde emziriyormusun de acaba sütün tadında değişiklik oldu mu