Mom52 Kızlar bugün 4. ay kontrolümüz vardı. Ebe dönmeye başladı mı diye sordu. Şuan dönmüyor. Ne zaman dönmeye başlarlar acaba? 🌸
uykularharamolduuu Mom52 4. Ay da yan dönmeye başlamıştı. Şuan 4 ay 29 günlük sırt üstünden yüz üstüne dönüyor 🌸
graceshelby Mom52 Yüz üstü koyup günlük öyle durması lazım önüne dikkatini çekecek şeyler koyun kasları gelişsin iyice zamanla döner inşallah ama sizinde bu şekilde desteklemiş gerekir
Cnsl123 Mom52 her gün sırt üstü yatırıp kolalarından tutarak sağa sola çevirin başıyla birlikte vücudu dönecek kendiniz dönme hareketi yaptırın çok işe yarıyor kazım 4 aylıkken dönmeye başladı üç buçuk aylıkken bu egzersizleri yapıyorduk
Mom52 uykularharamolduuu Biz yeni 4. Aya girdik bakalım umutluyum inşallah dönmeye başlar pek bi cabası yok ama neyse 😂
Mom52 graceshelby Her gün yüz üstü yatırıyorum kollarıyla kendini ittiriyor kafayı filan havaya kaldırıyor uzun süre öyle duruyor onda sorun yok sürekli yaptırıyorum ama henüz dönmüyor başka yapmam gereken bişey var mı acaba ?
MinnakPanda Cnsl123 Surekli yaptırıyorum dediğinizi 4 ay 26 günlük ama dönmüyor. Öyle duruyor sırt üstü koyunca da. Dönsün diye ne sebeklikler yapıyorum banamisin demiyor😓
uykularharamolduuu MinnakPanda bebeğinizin başının çapraz hizasına oyuncakları yerleştirip ilgisini çekebilirsiniz. Ben de egzersiz artı bu dediğimi yaptım oyuncaklarını görebilmek için yan dönmeye başladı ilk. Daha sonra da ulaşmak için yüzüstü pozisyona geçiş yaptı çok işe yaradı biz de 🌸
Cnsl123 MinnakPanda olsun her bebeğin gelişimi farklıdır döner annesi omun zamanı gelince benim kızımda şu an 7 aylık desteksiz oturamıyor arkadaşımın kızı 6 buçuk aylık oturuyor ama oda hala dönmüyor mesela biz ne kadar çabalarsak çabalayalım onlar kendi vaktinde yapıyor ☺️
uykularharamolduuu Mom52 siz destek olabilirsiniz sırtına yastık koyup yan pozisyon da destsekleyin ☺️
asiltonunmommysi Mom52 8 aylık toplasan 5 kere dönmedi kendi kendine. Uyurken istemsiz yatakta dönüyor sadece. 6 aylıkken falan ilk dönmüştü diye hatırlıyorum emin olamadım ama. Dönmeyi biliyor benim oğlum ama yapmıyor
Eylulmoms-07 7 ay 20 günlük kızım bu hafta dönmeye başladı baya tam tur dönüyor uykularimiz berbat sürekli dönme hareketi yapıyor 🤦 bundan önce ara ara dönüyordu ama şimdi pekiştiriyor sanırım 😇
salakmisincemilee Mom52 4 ay 19 günlük 1 hafta önce sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı sürekli dönüyor uykudayken bile dönmüş 🤦♀️
Irmakprensesinannesi Mom52 bu bebekten bebeğe değişir qslinda mesela kızım 6.5 aylikti döndü 7.5 aylikti yuvalanjyordu surunuyordu 8.5 aylikti desteksiz oturdu mesela doktor bize o ay kontrolünde emekleyerek yürüyebilir dedi
MinnakPanda Cnsl123 Aynen doğru söylüyorsunuz. 🌷Herseyin vakti var.seneye Deyerinde durmuyor diye şikayet ederiz😁