Srfkzl37 İlk doğduğu anda avent air emziği tuttu şuan 2 aylık 15 gün kullandık emziği evdeykem vermedim şimdi tutmuyor aventi napsam bilen barmı başka marka mı alsam
Aysegulsevgi Srfkzl37 emziği bırakmıs olabilir kızımda bi iki aldı oda uykuya geçerken alıyodu sonra kendiliğinden bırakdı valla emzik karsıtı degilsenz ginede vermeye çalışın nuk emzikleri çok kalitelidir emziksiz hayat vallay zor
ZmrNsa09 Srfkzl37 Ben suan da nasil biraktrcagimi dusunuyorm 🤦🏼♀️ büyüdkce emzige bagmli oluyolar ve emzik dayanmiyo disleriyle habire kopariyolar
Gizzzz Srfkzl37 ay bu kadar olur iki ay yirmi günlük kızım iki gündür istemiyor emzik bende doğduğundan beri avent kullanıyorum bende anlamadım
Aysegulsevgi Srfkzl37 bence deneyin çünkü suan red ediyo olabilir ama alışıyor emin oldm gördüm arkadaşımın oğlundan 3 aylıkken aldı emzik nuk emzikdi damaklı
Srfkzl37 ZmrNsa09 yaaa bide öyle bir dert var ama böyle de çok zor hiç dışarı çıkamıyorum sürekli emmek istiyo eözik sakinleştirir en azından
Srfkzl37 Gizzzz ben bıgün denedim aventi aldı bakalım biraz zorlamak gerekiyor galiba yarına Allah kerim