Sare-Alya Kızlar bebeğim uyuduktan 5 dk sonra uyanıyor salladığı için uyanıyor sanıyordum onu bıraktım 1 kere normal uyuttum yatağında yine 5 dk uyuyor iş yemek hiç yapamıyorum daha 2 aylığız normal bir durum mu
Fusun_c Sare-Alya benim hiç uyumuyordu gündüzleri birsey yapamıyordum bende şuan 3 aylık uyuyor gündüzleri şükür
Bozli Sare-Alya bi ara öyle oluyor benımde oldu benım bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olcak yeni düzelmeye başladı bu durum 3 hafta sürdü bızde çok zor bı süreçti
Fusun_c Sare-Alya doktor 4 defa 30 dakikaya normal dedi gündüz için benimki bazen 1 saat bazen 30 dakika uyuyor toplam 2 saat anca uyuyor gündüzleri akşam 8-9 gibi uykuya geçiş yapıyor
Sare-Alya Fusun_c gaz sorununuz yok galiba o yüzden mi uyuyor benim bebeğim çok gazlı günde yarım saat anca uyuyor gece 2 3 gibi uykuya geçiş yapıyoruz sabah 5 te uyanıyor yine
Sare-Alya Bozli bizim de düzelir inşallah bir de nasıl uyutuyorsunuz sallayarak mı yoksa uyku eğitimi verdiniz mi
Sare-Alya Fusun_c evet kullanıyoruz ben her emzirmede gazını çıkartamıyorum o da birikiyor galiba damla birazını çıkarıyor geri kalan sancı yapıyor