anneyimben25 Günümüz henüz düşmedi. dışardan görünen kısmı kurudu ama iç kısmı hâlâ yaş duruyor neden uzadıki napmam lazım
Semaelisa27 anneyimben25 bizimki de 15. Güne kadar düşmedi göbek deliği kısmına türk kahvesi dökün o kurutup düşürür biz öyle yaptık
Mimoza-kizim anneyimben25 canim benim bebegimin 10. Gun dustu ama ben surekli kulak pamugu ve saf alkolle temizledim kuruladim
birmelekannesiiio anneyimben25 bizimde 10. Gün düşmüştü makara yapıyolardı aranızda nasıl bi bağ varsa hala düşmedi diye 😂😂 canım çok sık duş aldırma birde göbek kısmını hep kuru tut düşer
Babyfacee Semaelisa27 bu tür şeyler önermeniz doğru değil direkt enfeksiyon kaynağıdır. Lütfen doktorunuzun ağzından duymadığınız hiçbir şeyi burada önermeyiniz, yanılıp deneyen çok olur yazık küçücük bebeğe. (hemşireyim)
Semaelisa27 anneyimben25 türk kahvesinin bir zararı olacağını düşünmüyorum zaten içine girmiyor üstünde kalıyor sadece
BuseBlt anneyimben25 göbek bakım seti vardı bize ondan alın demişlerdi ondan kullandık 10. Günde düştü ama 7 gün yoğun bakımda kalmıştı ben evde olduğu günlerde kullanmıştım hastanede kullandılar mı bilgim yok
Mavi04 Benim kızımın 3. Gün düştü. Benimde 4. Düşmüş mesela. Yani biraz o bence bebekle alakalı. Temiz ve kuru tutmak yeterli olur istediği zaman düşsün