Ballkizz Haydi bismillah 71 kilo ile diyete başladım inşallah sonu gelir 😂ama bu sefer kararlıyım önceki gibi olmicak inşallah 🤲diyette olan kızlar neler yiyorsunuz
Honki_Ponki Ballkizz iki aylık diyette 12 kilom gitti şükür şuan dikkat ederek yiyorum kilo koruma amaçlı istedigim kilomada geldim zaten bu sabah bir omlet yedim salatalık ve domates yeşil çay içtim okadar kahvaltım buydu
QueenMommm Ballkizz bende diyetisyene başladım 5 ay oldu 15 kilo verdim dikkatli olsaydım şimdiye kadar istediğim kiloya inmistim 🤦🏼♀️
Misracalik Ballkizz dogumdan cıktıgımda 80 kg dum 61 kg la hamile kalmıştım boyum 1,58 kızım 10,5 aylık ve ben 53-54 kgyum hızlı vermemin en etkilisi emzirmekti ve bol su en hergun mutlaka 4 litre su içtim 2 ana ogun ve bir ara ogun olarak beslendim
Honki_Ponki Halime0638 sabah kalkınca ilk işim ballı limonlu iki bardak su içmek oluyordu ardından yarım saat sonra kahvaltı spor zaman zaman yaptım spor yapmayı sevmiyorum çünki ama ara ögünlerim 2 ila 4 idi 7dede akşam yemegimdi bir kahvaltı iki ara ögün ve akşam yemegi toplamda 4 ögün beslenme şeklinde oldu benim
Katya Ballkizz yok canım ben uzun vadede kılo veremıyorum. O yüzden isveç diyetine başladım. 13 günlük dıyet programı var. Hızlı kılo vardırıyor. Tabı gıden kılonun bir kısmı su ama zaten ben ödemden de kurtulmak istiyorum . Bol protein içeren bir diyet olduğu İçin kastan vermiyorsun. Dıyet bıtınce de dıkkat edersen o kılo kendını koruyor. Valla göbeğim eridi biraz şükür☺️
Ucansupurge Ballkizz Bende bugün kendimce bir diyete başladım 🙆 75 kilo ile açılış yaptim bakalım önümüzde ki ay neler olacak 😂