Banu43 Deniz344 küçük operasyon ile duzeltiyorlarmis ve birde eczanede kulak silikonlari var isterseniz bakablrsnz
1balkizannesi Deniz344 Bir şey olmaz canım endişelenme büyüdükçe şekilden şekile girerek yatıyor düzelir ☀️
Banu43 Birkedilianne bende takiyordum ogrendimkj daha cok kepce yapiyormus takmiyorum youtubede videolarvar kepce kulaklara masaj varmis arada onu yapiyorum ben
Birkedilianne Banu43 Aaa bilmiyordum daha çok kepçe yaptığını bende bakıyım canım o zaman teşekkür ederim 🌹
Banu43 Deniz344 istersen sor ama bebegin kulaginda durdururmu o var iste masaj videolari var onlarada bakablrsn
sherlock Earwell diye bi aparat var pediatri uzmanları takıyor ama 6.ayda uygulanıyor mu bilmiyorum. Oğluma 20 günlükken taktırdım
Banu43 Deniz344 youtu.be ’den bakarsaniz daha iyi anlarsiniz 1 dakika boyunca evet kıkırdaklara yapiliyor akliniza geldigi zamn yaparsinz
1balkizannesi Deniz344 Benim kızımın da çok şekilli bir kafası vardı büyüdük sonra çok farklı şekillerde uyumaya başladı düzeldi gitti şimdi gayet düzgün. ☺️♾️
Elif1010 Deniz344 3 aydan sonra batların bir faydası olmuyormuş ileride kendi hoşuna gitmezse bebeğimin ufak bir ameliyat ile düzeltiliyormuş
Madam Deniz344 ya yok malesef oğlumda ilk başta kepçe değildi sonra giderek açıldı şuan tam kepçe doktor hiçbir şey etki etmez ilerde estetik olur takma kafaya dedi ama oğlumda daha ayrı sevimli böyleyken ilkokul öncesi estetikle düzelttiecez yinede