Uygarben Bebeğim 4,5 aylık oldu ama emziğe alıştırmadım önce şimdi de vermek istiyorum ama almıyor. Elimde Philips avent emzik var. Ne kullanmalıyım sizce nasıl alışır… bu arada mamayla besleniyor bebeğim sütüm olmadığı için
BuseBlt Uygarben damaklı emzik tutuyor bizimki de. Çok fazla tutmuyor diye bende avent aldım kiraz uç du sanırım, onu hiç tutmadı. Damaklıya devam ediyoruz
Uygarben nazlimom_ peki sizinkinin de ayı biraz fazla mıydı bizimki gibi. Bugün altıya götürcem emzik olsa belki az canı yanardı :(
Uygarben BuseBlt acaba bu aydan sonra denemeye değer mi daha alışır mı derseniz :/ o aklıma takılıyor benimde
BuseBlt Uygarben hiç bir fikrim yok, biz doğduğu gece vermiştik, sürekli ağzında değil ama uyurken de emziksiz uykuya geçmiyor mesela 🤷 kiraz uclu tutmadiysa damaklı deneyin bir de
Veragillerden Bizim damaklı tutuyor ama arkadaşın bebeği de hiçbir emziği tutmuyordu, Oioi emziği var onu tutmuş
Hlyslh Uygarben bizim bebegimiz de bibs emdi ama genelde uykuya geçerken emdi. Uyanıkken emmek istemedi. Son bir haftadır onu da emmiyor. Sürekli elleri ağzında. Cenesinde sivilce gibi biseyler çıktı. Ellerini emmesin diye bugün avent alicam belki onu sever de emer.
Mettt Uygarben bebekten bebeğe değişiyor canım bizim şöyle oldu ilk aldı 5 dk sonra fırlattı ama avente göre daha uzun tuttu şimdi mesela emzikle uyuyor. Uyanıkken hep emmiyor gerekte yok zaten aguluyor sesini tanıyor. Uykuya geçerken istiyor genelde
Uygarben BuseBlt çok teşekkür ederim canım benim ama çok anlamıyorum bu damaklı damaksız işinden. Bibs kauçuk çok önerildi o damaklı mı acaba
uzaymom Uygarben aman boşver alışmasın sonra bıraktırmak için uğraşırsın :) benimkide hiç emzik aramadı bu zamana kadar şimdi 8 aylık oldu emzikle oynuyo bazen emiyo ama genelde yan sokuyo ağzına dişlerini kaşıyo herhalde 😁
Uygarben uzaymom ayy severim ben onuuu 😍 kuzum aslında bende alışmasın dedim de aşıdan sonra emzik verilince ya da allah korusun kan almada filan inanılmaz uyuşturuyor çocukları o yüzden istiyorum şimdi