Kayra14 Belis29 doğum kilosuna göre baz alınması gerek doktor kontrolünde doktorunuz normal diyorsa eğer kafaya yakmayın ger bebek farklıdır
Jldpmk34 Belis29 niye soruyorsunuz ki bunu, zayıf olması iyi olmadığı anlamına mı geliyor da iyi mi diye sormussunuz? Kıyaslama mi yapacaksınız?
Yoruldum Jldpmk34 Canı istemiştir iyi bir şey duymak istemiş olabilir merak etmiş olabilir neden bu kadar saldırgan bir yorum ?
Belis29 Jldpmk34 ne alakası var ya sadece merak ettim istersem karşılaştırma da yapabilirim sizene ki
Dilanzh Jldpmk34 ayy korkudan kilo ile alakali post acamiyoruz hemen bi saldrma sorgulama tersleme sanane yaa madem sevmiyosun bu konuyu cvp Verme gec
Jldpmk34 Yoruldum size ne? Belki benim bebeğim bundan daha zayıf ve bu yorum da beni üzdü siz nereden biliyorsunuz benim yorumuma yorum yapıyorsunuz
_mmom Belis29 biz 8 kg geliyoruz 4,5 aylık doktor fazla diyor ama sadece anne sütü aldığı için sıkıntı değilmiş bence sizinki de normal gayet benimki biraz tosun😂
patiseverr_ Jldpmk34 peki siz niye kendınızı kıyaslıyosunuz o daha kilolu benımki niye zayıf diye ? Ayrıca zayıf bebek saglıksızmı oluyor ? Eger zayıfsa mama meme gıdebılırsınız takvıye olarak can sıkıcak bısey yok illa insanların kalbini kırcaksınız
Yoruldum Jldpmk34 Ee yani ? Kıyas yapma deyip kendiniz mi kıyas yapıp üzüldünüz? Kendinizle çelişmeyin ve üzücü şeyler yazmayın üzmeye hakkınız yok okey ? Umarım yazdığımı anlıyorsunuzdur
Belis29 Jldpmk34 sizene diyeceğiniz kadar yorum yapmayın yeter bence herkes burda istediğini sormakta özgür