Boncuk1421_ Anneler kızıma hiç mama kullanmadım sadece anne sütü verdim şuan 10 aylık ek gıdaya geçti herşey veriyorum . Biberonla mama yerine ne verebilirim ? Pirinç unu çok tatsız oluyor ne önerirsiniz
Boncuk1421_ Ikrazumra19 işe başlarsam gün içinde uyuturken süt yerine bu tarz mama verirler diye annemler bakacak çünkü kızıma .süt sağarım ama çok sağlamam eskisi gibi olmuyor çünkü .meme de uyuyor bazen sallamayla .deniycez yani
Boncuk1421_ Yusaydef işe başlayabilirim gün içinde memede uyuyor biberonla uyur diye. süt eskisi gibi çok gelmiyor .. alternatif olarak düşünüyorum
Boncuk1421_ Zlm doğru değildir belki ama beni unutur diye düşünüyorum 10.aydan sonra anne sütü istemez diye düşünüyorum ondan cesaret edemiyorum açıkçası .
uzaymom Boncuk1421_ biz devam sütü kullanıyoruz hala yani 2 numara mamaya geçtik çünkü biberon maması içmeden uyumuyo ama onun dışında gün içinde meyvesuları yapıyorum kendim bazen kayısı kaynatıyorum bazen elma bazen biraz kuru üzümlü su falan hem su içmiş oluyo hem faydalı diye düşünüyorum
Boncuk1421_ uzaymom mama içerde anne sütünü unutur diye düşünüyorum ben ya ya da öyle değildir o yüzden hiç mama denemedim .devam sütü farklı bişey mi
Boncuk1421_ uzaymom meyve suları aklıma gelmedi hiç bunu deneyeceğim teşekkür ederim .hiç aklıma gelmezdi demeseniz
Irmakprensesinannesi Boncuk1421_ devam sütü inek sütü ama vermeyin yararlı deil onun kefir yogurt ayran peynir yedirin yani mama verin merak etmeyin sizi unutmaz çünkü büyümüş artık hem bebeğinize uykularında rahatlar mama sayesinde
Smy3203856 Boncuk1421_ bebeğim 5 aylık doğduğu günden beri günde 1-2 kere mama veriyorum onun dışındada sürekli emiyor, oyle unutma gibi birşey olmuyor
Zlm Boncuk1421_ meme reddine neden olan biberondan içtiği şey değil biberonum kendisi o yüzden zaten biberon vericekseniz içinde ne olduğunun bı önemi yok 😊
uzaymom Boncuk1421_ 😊burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz. Deneyerek büyütcez işte bebeleri bi şekilde
Boncuk1421_ Ikrazumra19 evet yulaf ezmesi tam buğday unu irmik genelde onları veririm pirinç ununa yeni vermeye başladım .hangi mamaları önerirsiniz
Irmakprensesinannesi Boncuk1421_ niye mama vermiyorsunuz ki ? Mamadan daha farklı içinde vitaminleri olan başka bisi yokki anne sütü dışında pirinç unu zatn öneriliyor bebeklerde günde 1 2 defa mama vermenize bir sorun yok bnce