_tospikannesi 2,5 yaşında oğlum sabah bezini aldım takmadım güzelce anlattım cıkartırken çöpe atarken bay bay yaptık alıştırma külodu taktım 1 saat gecmeden altına yaptı söylemeden 🙈😆 nasıl ilerlemeliyim tecrübeli anneler önerilerniz neler ?
Aklimdasin _tospikannesi sürekli çiş kaka varmi diye hatırlatın. Yaptıgı zamanda biraz rahatsız olmasını sağlayin ki söylemesini bekleyin biraz dursun öyle çişli kakalı :)).yoksa alışır altına yapmaya 🙂
Sevgiyakup Benim oğlumda 3 yaşında yeni başladım hiç istemiyor zorla yaptırıyorum altına kaçırdı kaç kere çok zor bir süreç ya :(
_tospikannesi Sevgiyakup çiş var mı diyorum sürekli evet diyor gidiyoruz oturuyoruz yok degip kalkıyor odaya geldiğimiz an ıslatıyor altını gerçekten düşündüğümden zor olacak sanırım. Gece nasıl yapıyorsunuz kaldırıyor musunuz ?
gocebebirbayan _tospikannesi gece altına alt açma bezi Ya da çarşaf şeklinde hasta bezi serin ilk etapta. Üstüne çarşafını serin. Gece sürekli kalkmanız lazım sormanız lazım. Annem çalıştığı için gece bağlıyordu gündüz boş bırakıyordu, zamanla gece yapmamayı da öğrendi 10 sene önce kardeşim de