nazlimom_ Bırakana kadarmı bekliyorsunuz doktor 20 dk aktif emsin sonra çek dedi gazlı bide doktor 2. Ayda gaz pik yapar dahada artar 3-4. Ayda azalır dedi saate bakmıyorum sürekli gazı cıktıktan sonrada kusuyor siz ne kdr sürede emziriyosunuz
2022anne nazlimom_ aynı sorunu bizde yaşıyoruz 1 aylık bebeğim iki memeyi de aktif emiyor gazını çıkarınca kusuyor daha önce böyle yapmıyordu son 1 haftadır bu şekilde. Gaz damlası da kullanıyoruz gazını da güzel çıkarıyor ama sürekli ıkınıyor geçer inşallah
nazlimom_ 2022anne bizimde bu hafta arttı gazı kakasını yapamadi 4 gündür doktor fitil verdi ama eve gelince yapmıştı kucakta uyumak istior bide artık halim kalmadi😞
nazlimom_ Metehan09 bende kullanıorum nurse harveys yanında bioagaia kullanıodum ama aşırı gazlandi doktor probiyotik verme dedi nurse nin şurubunu veriyorum doktor 3 ay gaz olur naparsan yap dedi😏
2022anne Metehan09 ben sap simplex kullanıyorum günde 3 kere 4 er damla ve biogaia damla kullanıyorum günde 1 kere 3 damla gece veriyorum yatmadan önce. Doktorumun tavsiyesi ile başladım ve cok memnunum. Her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor evet ama bizde cok ise yaradı. Tamamen bitmesini bekleyemeyiz tabi ki de ilk 3 ay bu gaz sorununu yaşayacağız ama minimuma indirmek gerekiyor.