Ccrescentt Dun gece acildeydik. Burun tikanikligi vardi ve lavman yapildi gaz icin. Simdi de kakasinda kan ve mukus var. Lavmandan olabilir mi? Alerjik mi? Yarin gidixektim doktora ama beklememeluli miyim? Sinirlerim alt ust oldu
cemre_-34 Ccrescentt bu arada gaz icin neden lavma yapıldı ki normalde kakasini yapmakta zorlanırsa lavma yapılır en son carede
Ccrescentt cemre_-34 karin rontgeni cekildi cok gazi var rahatlatalim dedi doktor. En son sabah yapmjsti kakasini acile grece 2de gittik. Alerjiye direk rsndevu alamadim cocuk doktoru mu sevk eder biliyo musunuz?
cemre_-34 Ccrescentt genelde çocuk doktoru yapacağını yapar ama hala düzelme olmazsa alerji doktoru bir görsün der normal olarak sistemden alınıyor alerji doktoruna ister özel ister devlet bu arada bebeginiz kav aylık
cemre_-34 Ccrescentt devlete çocuk doktoru sisteme giriş yapıyor açıyor yani sizde sistemden alabiliyorsunuz ama özelde direk gidebiliyorsunuz
Ccrescentt cemre_-34 ozele de baktim da gorunmuyo alerji bolumu. Dediginiz gibi muhtemelen cocuk doktoru acicaktir. Cok tesekkur ederim gercekten. Dhs 26gunluk yavrum
cemre_-34 Ccrescentt çogu özelde yoktur bnde güvenemedim dışardan klinik olan yere goturcem yarın randevu aldım bende
cemre_-34 Ccrescentt daha ufak bebeginiz çocuk doktoruna goturun direk o sizi yönlendirir en kötü diyet uygulatir size ama siz her emzirmede mümkünse gazını çıkartın öyle uyutun ve emzirdikten snra hemen yatırmayın 20 dk bir dik pozisyonda tutun öyle yatirin
Dolores Ccrescentt oy çok küçükmüş daha 😇 yani kan diyelim hadi zorlandı ondan oldu ama mukus da varmış. Çok fazla süt ve süt ürünleri tüketme demişti bana doktorum çünkü tetiklemişti. Siz de isterseniz takip edin kan ve mukus yine olacak mı? Süt ürünleri kesin birkaç gün belki değişir.. ya da en kesin çözüm doktora sormak 😇 ama korkmayın inanın insan çok telaş oluyor sizi anlıyorum