gokgulmet Kızlar dün aşı yaptırdım nerden yaptırdım yani bir bebek ancak bu kadar huzursuz olabilirdi. Gece sürekli mızmız bugün aynı şekilde uykusuzluktan ölecem sanki gözlerim kararıyor. Diğer aşıları böyle değildi bu neden böyle oldu anlamadım
Hshsjshs gokgulmet gitmeden önce parol verseydiniz bukadar dojunmazdi yinede surup berin 4saat arayla yarina gecer merak etmeyinben bütün aşilarina gitmeden yarim saat once calbol veriyorum okadar dokunmuyo
Hshsjshs Mrvekpk aşiya gitmeden calbol verin bir bucuk iki gun suruyo mizmizligi 4saat arayla surup verebilirsiniz
Dilekmh Hshsjshs gitmeden ilaç verilmez çoğu doktor bangır bangır bağırarak söylüyor . Bebeğin ateşi çıktığı vakit müdale edilir. Siz kendi yavrunuza yapıyorsunuz diye en azından başkalarına yanlış bilgi vermeyin
Hshsjshs Dilekmh vallahi bnada kendi doktorum söyledi kusura bakmayinda 4.ay asisi zatwn ası olduktan sonra ates yapiyo sadece ates icin degil agrisinida aliyo adi üstünde agri kesici öldürmez merak etmeyin siz vermeyin olsun bitsin cocuklarin saatlerce aglamalarindan iyidir agladikcada ates yükseliyo ya haniii
salakmisincemilee Hshsjshs aşıdan önce verilmemesi gerektiğini söylüyor doktorlar zaten ağrı sızı ateş yapıcakki vücut bağışıklık kazansın bunu da böyle savunmayın ya çok biliyomuş gibi
Dilekmh Hshsjshs benim ne ilk kızımda ne de yeğenlerime ateş yaptı. Yanlış Bilgi veriyorsunuz. Her bünye bir değil. Siz verin çocuğunuza başkalarının vebaline girmeyin. Açın internetten bakın orada bile yazıyor ateş olmadan şurup verilmez diye .Neyse sizin kendi çocuğunuz ne yaparsanız yapın