Bezelyeannesi Emzirirken heleki 10 dk dan sonrası sağ gögğsümde aşırı kaşıntı oluyo ucu değil böyle etrafı dayanabildiğim kadar dayanmaya calışıyorum cocuk emsin diye ama bazen dayanamayıp çekiyorum ağzından kaşımak için internette mantar vs yazıyo ama ucu kaşınmıyo böyle heryeri kaşınıyo gıdıklanıyo gibi neden olur bileniniz var mı
Bezelyeannesi 010422 cok sinir bozucu zaten zar zor emdirmeye uğraşıyorum böyle oluncada dayanamıyorum bazen
Bezelyeannesi tazebiirannee neden oluyo ki acaba sadece ucu değil dimi böyle heryeri mıncıklayarak kasıyasım geliyo benim o derece sinir bozucu
Haffuse Bezelyeannesi benim de oyleydi… Sanki sut degil de damarlarimi rmiyor gibi, hatta ayagima kadar o garip kasinti gidiyordu, zorla emzirip, dayanamadigimda cekiyordum😅 Alisiyorsun, memen terbiye oluyor geciyor o his🤗
tazebiirannee Bezelyeannesi evet evet aynen öyle oluyo ilk emmeye başladığı zaman değil uzun emdiği zaman oluyo bi kaç kez baktım ama görünür de bi şey yoksa süt kanallarından dolayı diyodu heralde sütler boşaldıkça açılan yerler kaşıntı yapıyo 😀
Bezelyeannesi Haffuse 😂 cok iyi tarif etmişsin aynende öyle oluyor inşallah gecer zaten emzirmeyi cok zor başardım böyle olunca bebeden red yicem diye korkuyorum
Haffuse Bezelyeannesi ahaha, ben de etrafima hep sormustum kimse yasamamis ilk basta bi dedim ne oluyo yea🥲 Tam olarak ne zaman gecti nekadar surdu hatirlamiyorum, ama cok uzun surmedi ya, o garip his gectikten sonra, emzirmeyi cok seveceksin😅