Masall_moms01 Merhabalar bebeğim 1 aylık gazlı olduğu için kakayı da gazlı çıkarıyor altını açmamla fışkırdı çarşaf battı halıya da değdş küçük bi halım car ona bile sıçradı bunlar geçer mi makineye atsam yoksa ekstaradan yapmam gereken birşey varmı lütfen yardım
Deletedmon_65 Masall_moms01 benimde başıma gelmişti kucağımdayken halıya koltuğa yapmıştı ama geçti alt açma kullanın bence
Buse-3535 Masall_moms01 merhaba, ben unibaby leke çıkarıcı kullanıyorum çok memnunum doğduğundan beri de aynı şişeyi kullanıyorum 5.5 aylığız. Çok zıbın kurtardım kakaya bulanan hepsi çıktı😄 ama halıda hiç denememiştim, önerimdir🙏
Masall_moms01 Deletedmon_65 sürekli kullanıyorum birden fışkırınca battı heryer yoksa alt açma kullanmasam düşünemiyorum
seymaden Doğal sabunla çitiliyorum ben sonra da e bebekten aldığım leke çıkarıcıyı sıkıp atıyorum makineye kakadan eser kalmıyor
seymaden Masall_moms01 baby me kullanıyorum söylediğim gibi gayet güzel işimi görüyor :) yapmış olduğum işlem 3-4 gün beklemiş kakayı bile çıkartıyor
Elisaninannesi35 Doğal zeytin sabunu ile leke olan yeri ıslatıp sürtün sonraa sıcak suda bekletin ve makineye atın gerçekten yok ediyor ☺️ bana da ablam söylemişti ki gerçekten de çok işe yaradı 🎈
Masall_moms01 Elisaninannesi35 teşekkür ederim öneriniz içiiinn evet bana da annem böyle söylemişti🥰❤️