Anneolmak30 Merhaba güzel anneler çocuğunuz için kullandığını deterjan markası nedir bide en güzel kokan bebek yumuşatıcısı öneriniz
Elifss Anneolmak30 yumuşatıcı koku itibaryle alerji yapablyor ve konulu şeylerden uzak durun sağlığı icin bebek koksun parfüm kokacagina😱
gzdsahin Anneolmak30 sabun tozunu deterjan olarak bingo kuzumun kokusunuda yumuşatıcı olarak kullanıyorum canım çok güzel kokusu ☺️
Smyrna35 Green clean baby deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum tamamen bitkisel bir ürün çok da memnunum
[silindi] Baby&me camasir deterjanı ve yumuşatıcısını kullaniyorum dogdugundan beri çokta memnunum. (Ayrica leke cikaricida guzel)
Selcanasral Anneolmak30 ilk olarak dalin kullandim hiç memnun kalmadım sonradan araştırdım ve hacı şakirin granül matik olanından aldım çok memnun kaldım yumuşatıcı özelliginede sahip ayrı olarak yumuşatıcı almıyorum kızık 2.5 aylık halada kullanıyorum
mavisinannesi17 Anneolmak30 ben yumuşatıcı kullanmıyorum omo baby kullanıyorum şimdilik bi sorun yok pahalı olması dışında