Gul-42 Kızlar bestiron damla böyle katı ve pütürümsü gibi şeker çayda erimez ya bazen aynen öyle o şekildemi olması lazım sidefer kullanıyordum bestiron denemek ıstedim
Sldmrt Gul-42 ben bestiron damla kullandım fakat pütürümsü vs değildi tamamen sıvı bir damlaydı. Qcaba aldığınız damla bozuk mu
Sanal Gul-42 ilk aldığım kutu da yoktu ama ikinci aldığım kutu da vardı. Baktım üretim tarihleri aynı. İyice çalkalayınca geçiyor. Bide içinde zeytinyagı olduğu için hasat döneminden dolayı kıvamında renginde fark olabilir yazıyor o yüzden dert etmedim.
Canada10 Gul-42 bestiron kullandım bende ama hiç öyle değildi normal sıvı formdaydi ama sizinki neden öyle acaba 😳
Gul-42 Canada10 valla bilemedim benim kapak kısmı pütürlü şekildi tarihindede bir problem yok korktum açıkcası yeni formlarımı böyle acaba
ayseoguz Normal bir sıkıntısı yok kapaginin uzerinde calkalanmasi lazim diyor. Calkalayinca altinda cökmüs halde bulunan pütürler yukarı cikiyor. Bende calkalamadan verdigimde pürüzsüz, calkalayinca pürüzlü hale geliyor.