Annekralice Merhaba kızlar bebeğim 6aylık hala yarım kundak yapıyorum kollarını bağlamadığım sürece asla uyuyamıyorum nasıl olucak nereye kadar gidicek bilmiyorum
Sedaf Annekralice 3 ayı doldurduk benimkide kundak sız uyuyamaz kundaktaykende sürekli elini çıkarmak isterdi. 15 gün önce bıraktım kundağı kendi kendini uyandıra uyandıra alıştı.
Deletedmon_65 Annekralice suan benimki 2 aylık bende yeni kundak yapmaya başladım çok hareketli kendi kendine uyandırıyor böyle yaparak umarım ilerde bıraktırabilirim 🤦🏻♀️😂
Yarenmerve Annekralice kızım 1 buçuk yaşında be bende asla kındaksız uyutamıyorum onu müslin bezle sarıyorum uyuduğu zama da açıyorum rahat rahat uyuyor mis 😀
Asyaaaaaa Aynı sorunları bende yaşadım hatta burda da forum açmıştım 7 aylıktı hala kundak istiyordu ayırmaya çalıştım istemedi bi ii hafta sonra kendi hiç istemedi öyle bıraktık o yüzden dert etmeyin bebeklerimiz büyüdükçe kendi bırakıyo illaki bırakacak
Sedaf Annekralice yok ya 9 aylık kundak yapanı duydum ben çocuk hissettiriyor aslında artık kundak istemediğini sadece bize düşen onu farkedip birkaç gün uykusuz kalarak bu alışkanlığı unutturmak. Çünkü bu da bir bağımlılık.
Annekralice Deletedmon_65 evet uyku kalitesini arttırıyor ilk 4ay için ama artık sıcaklar geldi nasıl yapacağım bilmiyorum ben bırakmamız gerekirdi çoktan😂