ikikizannesi Kizlar biktim inanin bu bas agrisindan hergun ayni saatlerde basliyor sicaktanmi diyorum hicbirsey yapasim gelmiyor basim boynum ensem komple etkileniyor sizlerdede varmi bu durum cok huzursz ediyor beni tansiyonmu acaba diye dusunuyorum
ikikizannesi Elifhifa kendimde saglikciyim ama dr gitmkten hep korkarim bisey cikacak diye vucuduma agir geliyor resmen basim
maviceselcan ikikizannesi geçmiş olsun. Mutlaka gidin doktora. Tansiyon olabilir. Migren de ağrı tek tarafta olur ve bulantı eşlik eder. Ayrıca ışık, ses ve kokular da çok rahatsız eder. Anlattığınız şikayet tansiyona benziyor ama mutlaka uzmana görünün derim.
ikikizannesi Elifhifa yok aslinda bi takintim yok 5yil once 2ameliyat gecrdim ondan snra biraz korktum tomografi mr dediklerinde korkuyorum bu yuzden gitmek istemedim ama hergun niye agrirki bu bas cok agrimiyor ama beni yoruyor
ikikizannesi Deletedmom277 migren olsa dayanilmaz olurdu diye dusunuyorum bnmki cok agrimiyor ancak beni rahatsiz ediyor dogumdan hamileligimden beri var
ikikizannesi maviceselcan bende tansiyon olabilecegi dusundum ancak hergunmu olur bilemiyorum yazin sicaktan diyorum kisin hava kapali ondandr diyorum bilemedim anlaycgnz
maviceselcan ikikizannesi sıcaklar tansiyonu etkiler. Ve sıcaktan dolayı her gün olabilir. Doktora görünün mutlaka.