Sincappp Site önerisi olabilir miyim kızlar. bir sürü site var hangisi güvenilir iyi geliyor bilemedim bu kenarları iyice altına giren halı örtülerinden alacağımda alıp memnun kaldığınız site var mı aceba.
Ocak2021 Sincappp aldım ama istediğimle gelen şey arasında dağlar kadar fark vardı . Eğer Ankara da iseniz sosyete pazarlarında daha uygun fiyata satılıyor bilginiz olsun
okuyananne222 Sincappp ben aldım çok da memnun kaldım önden ödeme de almadılar Hesap adı, sungerli_hali_ortusu olmalı Hesabım birkaç gün önce hackendiği için emin değilim tam yazılış adından Yerleri Ankara’da idi
benimhalaumudumvar Sincappp welsofthome.com dan aldim cok memnunum.Çay, meyvesuyu vs.dokuldugunde haliya leke gecmiyor.Dijital baski gec geliyor benimki bir ayda geliyor hazir alirsaniz bir hafta icinde gelir 😊
Sincappp Ocak2021 malesef ya muştayım ve burada imkanlar çok kısıtlı bir tane aldım beğenemedim halımı topluyor kenarlarından.
Sincappp Zeyyynep hemen bakıyorum teşekkür ederim. Siz kullandınız mı tüylenme falan yapıyor mu aceba.
benimhalaumudumvar Sincappp dijital baski oldugu icin verdiginiz olcuye gore yapiyolar o yuzden uzun suruyor.Dijital baski olmayan hali ortulerinin olcusu mevcutsa gonderimi hizli oluyor