Kevsereyyan Herkese merhaba; 19 aylık kız evladım var. Dün gece uykusuna yatıcaz tam uyuduk bacaklarıyla tekme atmaya sonra ağlamaya başladı bi süre sonra ağlama krizine girdi daha çok ağladı. Sakinleşiyor uyuyor tekrar tekmeliyor hani sanki bi ağrısı var da gitsin diye çırpınıyordu. Dün acile gittik hiç bişiy yapmadılar ilgilerini çekmedi herhalde yardımcı olun lütfen.
Kayraaa59 Kevsereyyan bi yeri ağrısa söyleyecek kadar büyük aslında. Uykuya direniyor olabilir mi? Bebeğim 4 aylık bizde de aynı sıkıntı var bizimki bariz direniyor uykuya
Elf33 Kevsereyyan büyüme agrısı olabilir bacak eklemlerinde görülür genelde. Ogün cok yürüdümü koştumu yada oyun oynadımı bu tür aktivelerden sonra daha cok agrı yapıyor genelde uykuda yada geceleri oluyormuş
Littlebird Kevsereyyan benimki de 19 aylık yapıyor onu bazen. Emerek uyuduğu için gaz yapıyor benimki
NilMomm Kayraaa59 4.ay atağı 🤦🏻♀️ Çok ağır atlatmıştım hatırlamak bile istemiyorum 1 hafta sürmüştü. Sonra normale dönüyor ama biraz yıpratıyor. İnşallah kısacık sürer ve bi an önce biter
Kevsereyyan Kayraaa59 bende önce uykuya dalamadığı için diye düşünmüştüm ama bacaklarını ovuşturunca böyle rahatlıyordu sanki
Kayraaa59 NilMomm iki gündür çok tiz bi sesle çığlık atmaya başladı bu atağın bir parçası mı canım 🙄 kulağım çınlıyor fena halde krize sokuyor beni de resmen
Kayraaa59 Kevsereyyan inşallah ağrı sızı değildir 🙄 sağlık problemi olmasın da varsın uyku direnci olsun
NilMomm Kayraaa59 evet sabaha kadar öyle ağlardı delirirdim bende çaresizlikten uykusuzluktan. Sabretmekten başka çaresi olmuyor insanın. Sabret geçecek Allah’ın izniyle.
Zeyno111 Kayraaa59 Kabus görmesi muhtemel canım bu aylarda normal oğlum 30 aylık aylardır arada yapar öyle anlamsız kalkar ağlar çığlık atar bir ağrısı yoksa sebebi kabusları kuzuların🥲
Kayraaa59 NilMomm inşallah tez zamanda sağlıkla 🙏 dişlerimiz de çıkıyor bizim o da karıştı araya, onun verdiği rahatsızlık cabası
Kbrbisi28 Bacaklarini hafif gerdirin uzatip huzursuzluk veriyor olabilir belki buyuk insan olsa derdini anlatirda iste kucuk olunca anlayamiyorda insan birde bir sure uykuya dalarken ayaklarini havaya kaldirin masaj yapip bacaklarina filan
6869 20 aylik oldu oğlum bizde 2 gündür uykuya dalıyor sonra ağlayarak uyanıyor ağlama kırzine giriyor resmen sabaha kadar böyle yapıyor ama gunduzleri hic bir sorunu yok 2 gündür çok uykusuzum napcam bilmiyorum bir yerimi agriyor acaba uyku düzeni nasil yapim sizin çocuklar gündüz kac defa uyor
pattisanne Kevsereyyan idrar yolu enfeksiyonu olabilir bizim doktorumuz ayaklarına dikkat ederseniz enfeksiyon olup olmadığını anlarsınız demişti
Miican İlgilerini çekmedi demek ne alaka ya. Acil serviste pratisyen hekimler var hadi diyelim acil tıp uzmanı var, olsa da gece kapsamlı şekilde araştıramaz. Uzmanlık alanı değil. Takipli çocuk hekiminize başvurun.
Kevsereyyan Miican siz doktoru görseniz anlardınız bana siz gibi kendi doktoruna götürün isterseniz dese bile yeterdi. Çocuğumu muayene bile etmedi insan bi bakar bacaklarına ne bilim muayene eder elbet çocuğumda ağrıyan yeri hissettiğinde tepki verecektir ama muayene bile etmedi ağzının ucuyla konuşuyor keşke bütün doktorlar ilgili olsa ama bana öyle bi doktor gelmedi gece ilgisini çekmedi işte bacakları için gittim ateşi var calpol ver diyip gönderdi üslubunuza dikkat edin iyi akşamlar
karpuzlulimonata Kevsereyyan büyüme agrisi olabilir mi benim kizim boyu uzamadan ciddi büyüme agrisi cekiyor benim de cok agrim olurdu o kadar net hatirliyorum ki nerde görsem tanirim kivaminda “bacagim agriyor” diye aglayarak uyaniyor ve bahsettiginiz gibi sürekli tekmeleme ihtiyaci oluyor doktoruyla da görüstüm hersey cok normal büyüme agrisi disinda bi sebep bulamadi eger öyleyse bol masaj yapin rahatlatmaya calisin bir iki haftaya gececektir