Son123 Kızlar eşim kıvırcık fazla almış bazılari salata malzemelerini boş vakitte yıkayıp doğrayıp sakliyirmus marul u nasıl saklayabilirim kullanıma hazır şekilde
AnnaKurt Son123 Yika doğra salata için ince ince. Saklama kabina koy üstüne havlu peçete altına havlu peçete mis gibi durur
1balkizannesi Son123 sofra kağıdına da sarabilirsin buzdolabına koyarsn. ben maydonozu böyle yaşatıyorm
Ysfmt Son123 yıkayıp kurutup saklama kabına koyabilirsiniz aralarına kagıt havlu koyarak.bu şekilde uzun süre kalıyor
Honki_Ponki AnnaKurt benden önce davrandın kız 🤭😁bende o şekilde yapıyorum valla hatta yıkayıp sularını süzdürüp bir kaba alimünyüm folyo sarıp içine pesçete koyuyorum ve üstünü kapatıtorum karanlıkta daha uzun sure dayanıyor valla
yakupra Son123 yıkmadan kavanoza koyun kapağını sıkıca kapayın bu şekilde bir iki hafta dayanır. Yada yıkayıp iyice kuruladiktan sonra buzdolabı poşetine koyun ve havasını alıp buzluga atın istediğiniz zaman çıkarıp tüketirsiniz.
Winnithepooh yakupra merhaba marul buzkuga atma ilk kez duyuyorum cikartincq maydanoz buzluktan kendini bırakıyor yaois yaois oluyor mesela marul öyle olmaz mı denediniz mi siz hiç acaba
minicim Son123 kıvırcığa pek bi şey olmuyor, benim 3 hafta öylece kötü olmadan durduğu oldu poşette sebzelik bölümünde saklıyorum. Maydonozu gazeteye sarın hiçbi şey olmaz uzun süre gider
AnnaKurt Honki_Ponki Evet kaynanam mesela her şeyi ayrı kaba koyar tek tek yıkar sarar peçeteyle gayet uzun gidiyor öyle. Ben her şeyi haftalık alıyorum diye yapmıyorum
MesNes Son123 yıkıyorum süzdürüyorum salata kurutucusunda kurutup beze seriyorum sonra tupper kaplarım var içine havlu kapıt serip yerleştirip keserek saklamıyorum
salakmisincemilee Son123 yıkayıp suyunu süzdürüyorum bi kaba koyuyorum sonra üzerine poşet geçiriyorum 3 hafta taş gibi durdu öyle kıtır kıtır