Ecemsu95 hemsire09 bizim doktorumuz bize çocuk yüz maskelerinden vermişti onun yanlarını sargı beziyle bantlayip koymuştuk hem çişini yapınca direk akiyodu beze hemde biyere degmiyordu deneyebilirsin yada karton bardağın kenarlarını gazlı bezle bantla kesmez rahatsız etmez o şekilde yaptık biz 10 gün boyunca kalsın demişti ne olur ne olmaz
hemsire09 Ecemsu95 aynen ilk üç gün kakasını yapınc enfeksiyon kapar korkusunfan bardakla devam ediyorum değmesin diye bardağı çıkarınca da sürekli yıkamaya başlarım artık
301301 hemsire09 doğrudur ama orayı yakabilir bence bunuda düşünmek gerek çocuğa eziyete gerek yok ya siz bilirsiniz tabi Yünede
hemsire09 GizemKivancK bundan sonra dikkat edicem altını değiştirirken bile elimi ıslak mendille silip duruyorum bi anlık dalgınlık pişman oldum 🤱🏻
hemsire09 AliKuzey12 biizmde bugün ikinci günümüz bardağı yarın da koymayı düşünüyorum sonrasında kremle devam ederim heralde
AliKuzey12 hemsire09 bardakta yapısmaması için zaten hemde kaka degmemesi gerekiyor dedi doktorumuz mikrop kapar diye hem kakadan koruyor bezli oldukları için daha pipiye cıkıyor bizim genelde o yuzdende cok faydalı olmustu sorunsuz iyileşti bu sekilde, bardagı bıraktıktan sonrada beze vazelin sürün pipi beze yapısmıyor o sekilde bunuda doktorumuz dedi
hemsire09 Ozgeozge geriye çekmeye henüz cesaret edemem heralde zaten çok şişti bugün ikinci günü ne zaman iner acaba şişliğii
Ozgeozge hemsire09 5 günden sonra azar azar geri cekmeye başladık biz doktor ona çok önem verdi yapismasin dedi zaten üzeri kabuk kabuk atıyor siz kremi yağı sürün düzenli olarak 5. Günde banyo yaptirdik
hemsire09 AliKuzey12 evet onu fark ettim bardak varken pipisine bulaşmamıştı zaten silemiyorum pipiyi zeytinyağı döküyorum sadece
AliKuzey12 hemsire09 ben zeytinyağı kullanmadım hiç normal su ve pamuk, pamugu suya batırıp sıkıyodum pipinin ustunden yıkanmıs gibi oluyordu el degmeden sonra yavasca kuruluyordum ama hiç geri çekmedim pipiyi ya yapısma olmamıstır umarım ya yorumlarda okudum dr hiç geri çekin vs demedi kimsede demedi bana oyle birsey sunnet olalı 2 hafta oldu tam , bir iki kere ellemişimdir düzgün zaten acıcak diye elleyemiyordum ama yapıssa belli olurdu yada aglardı ciş yaparken belki bilmiyoeum kafam karıstı yorumları okuyunca
Umt281021 hemsire09 2,5 aylıkken sünnet ettirdim , bardak beş gün kullandım, duş aldirdiktan sonra kullanmadım .Bebeğinizin kilosu var ise yapisiklik açısından çok dikkat edin , doktorunuz egzersiz önerdi ise mutlaka yapın .
hemsire09 Umt281021 yok kilolu bir bebek değil pipisi gömülü de değildi zaten sünnetten önce de sürekli içeri ittirip siliyordum temizdi yani dün sünnet olduk yarın da bardak uygulaması yapıp çarşamba günü oturma banyosuna başlayacağız, bugün krem+zeytinyağı sürdüm ama kremini sürmeden önce elimi yıkamayı unuttum inşallah enfeksiyon kapmaz 🥲
Deletedmom_33 hemsire09 hiç kullanmadım. Verilen kremi beze ve pipiye sıkıp bıraktım 3-4 gün sonra beze çok az sürdüm
Miday hemsire09 sanmıyorum kapacağını bizde direkt üzerine sürüp elimizle yaydirdik. Çünkü herhangi birseyle sürmeye çalışınca kontrol etmesi zor oluyor çocuk hareketli malum. Ters bir harekette canı acır givi geliyor.