Hazelnur29 Tirtil35 bende bekliyorum canim benim kızımda aynı emzirdigim için biberonun ne olduğunu bilmiyor su içmiyor geveliyor ağzında ,kaşıkla verdim icemiyor burnundan getiriyor suyu ,boğulacak bir kaşık suda çocuk ya önümüz de yaz napcam bilmiyorum
Esra17 Tirtil35 pipetli suluk al cnm benimkiler bayaidr öyle iciyolar ama çok üstlerini islatiyolar 1 yaşındalar şimdi bardakla veriyorum genelde
Tirtil35 Mimoza-kizim valla alıştırma bardağı biberon kahve fincanı hatta plastik kapak la bile denedim olmadi
Minnakkk Hazelnur29 alıstırma bardagı ile de verebilirsiniz o da biberon gibi ama daha farklı ucu bende emzirşyorum ama Ona alıstı kolay oluyır
Tirtil35 Esra17 Bi tek onu denememistim denicem hemen aslında mama içiyor biberonla ama şu olunca boguluyor
Laren Esra17 pipete nasıl alıştırdıniz acaba ben aldimda pek beceremiyor suan nasıl ogretcegimide anlamadim 😅
Kelebeklerdeniz23 Giz3w kaç aylık acaba bir de pipete nasıl alıştırdınız çekmeyi nasıl öğrendi benimkiler 8 ay 25 günlük acaba pipeti becerebilirler mi? Philipsin pipetli suluğu mu bi de
Kelebeklerdeniz23 Tirtil35 benimkide öyle suluk aldım alıştırma bardağı içemedi biberondan mama içiyor suyu çekmiyor istemiyor ben de anlamadım çay kaşığı ve tatlı kaşığı ile veriyorum şurup verir gibi.
Nilunas Tirtil35 normal suluk ile azar azar veriyorum yani uzun uzun içirmiyorum ben çözümü öyle buldum 🤗
annesioglusu3 Tirtil35 bizdede avent alıştırma bardagi vardı onunla şu içmeyi sevmiyordu bebeğim icmiyordu normal bardakla boğuluyordu en son avent pipetli aldım onunla alıştı içmeye bence farklı alternatifler deneyin:)
Kelebeklerdeniz23 annesioglusu3 onunla çekmeyi nasıl öğrendi ya benimler 8 ay 25 günlük biberondan içemiyor pipetten hele imkansızmış gibi geliyor bana 🤷🏻♀️
Esra17 Laren aldım eline verdim karşısına geçtim hup.hup yapican dedim gösterdim bı kaç denemeye alistilar
Giz3w Kelebeklerdeniz23 10.5 aylik 2 ay once sanirim alisti aslinda alismada degil normal bi pipetle cektim pipeti kasik gibi agzina biraktim pipetten bi kac kere sonra pipeti bardaga koydum hemen cekmeye basladi sonra sulukla verdim icti philips avent bizimki evet