Esraozgn Woody ne gereksiz bi yorum. Yorum yapmak icin yorum yapiyolar yaa sanane cocuk onun pipi onlarin
Canbebek54 Deletedmom_23 size de hayırlı olsun. Sağlıklı seneleri olsun inşallah. Yorumunuz için teşekkür ederim boş konuşuyorlar işte sanki illa evde yaptırın dedim.
semaahmet Deletedmom_23 aaaa bundan haberim yoktu cnm ama geliveklerini sanmıyorum ben Kırklareli vizede oturuyorum luleburgazda derman hastanesi var orada yaptiracam bı doktor buldum belki buradan bilen olursa diye yazayım dedim ama geliveklerini sanmam hic
[silindi] Havva2010 merhaba uzun zaman geçmiş ama umarım yanıtlarsınız benim bebeğimde 5 aylik cumartesi sünnet olacak evde dikkat etmem gereken birşey varmi sonrası nasil geçti sizin ce bebeginiz için
Havva2010 [silindi] merhaba canım ben klips yönetımıyle yaptırdım eşim 1 hafta baktı oğluma hijyene ve pansuman sürecinde özellikle sonra zaten kolay ilk gün çok zor ağlıyor uyumuyor
Madampollyanna [silindi] bugün yaptırdım ilk 2cisi nde çok ağlıyor. Dikiş bizimki. Kantaron yagi çok iyigeliyor