Cnsl123 İyi akşamlar arkadaşlar bebeğim ek gıdaya geçti blw yapıyoruz yerler çabuk kirleniyor ve pratiklik için dik süpürge arayışındayım dyson biraz maliyetli geldi kullanıp ta önerebileceğiiz bir marka var mı acaba
Omom Cnsl123 tefal. Çok çok memnunum. Eskiden Rowenta idi şimdi tefal oldu. Çevremde çok insana aldırdım herkes çok memnun. 2.500 civarı fiyatı
Cnsl123 bikerem ben bunu hiç farketmemişim üç gündür nette geziyorum memnuniyeti oranı çok yüksek çokta güzel duruyor çok teşekkür ediyorum 💐❤️İnşallah bende memnun kalırım
arslaninannesi98 Cnsl123 Philips kırmızı olandan kullanıyorum aşırı memnunum evde başka süpürgeye gerek yok
Cnsl123 Nergisim09 philips power pro kablolu süpürgesini kullanıyorum bende genel temizlikte gerçekten çok iyi bir marka bu konuda ama dik süpürgesi fiyat olarak biraz yüksek geldi ☺️ Bütçem en fazla 5 bin 🥲💐
Rcline Cnsl123 Arçelik 9161 kullanıyorum kedim var çok memnunum emii gücü inanılmaz halılarım yıkanmıs gibi ve parkeleri silmeye bile gerek kalmıyor resmen
bikerem Cnsl123 😊 cok memnunum,robot supurgemi satip bnu aldim,belki 5 ay olmustur. Cok pratik guzel,tavsie edwrim🌼