NilMomm İyi akşamlar arkadaşlar. Normalde kendimize sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum ama sanırım toz olanlar daha avantajlı. Öneri de bulunabilir misiniz kullanıp hangisinden memnunsunuz toz deterjan da?
Egeberk NilMomm Omo yu ilk defa denedim kokusu falan mükemmel temizlik açısından da gayet iyi şuanlik
Baby_angel9 NilMomm Alomatik hem beyazlara hem renklilere kullanıyorum🌸 Önemli olan, renklerine göre ve derecesine göre yıkamak. Çamaşırı yıkarken ayrım yapılıyor.Renkli-beyaz diye zaten, deterjan ayrımına gerek yok ayarını yapınca tertemiz oluyor 🌸
48316ELIZAN NilMomm Aynen ayri kullaninca uzun sure bitmiyor 12 kg buyuk boy aliyorum hep bana rahat 7 8 ay gidiyor sureklide camasir yikarim. Beyazlari 90da kaynatinca zaten baska hicbirseye gerek kalmiyor c.suyu vs
Egeberk NilMomm active renkliler yazıyor ama ben ikisi içinde kullanıyorum bişey olmadı ama daha yeni kullanıyorum tecrübeli birine sorup alabilirsiniz yada deniyebilirsiniz şuan da ayrı deterjan alamamm
48316ELIZAN NilMomm Beyaz takintim olmasa bende tek deterjandan yana olurdum aslinda boyle kar gibi olacak o sebepten ayri ayri kullaniyorum mecburen.
Baby_angel9 NilMomm Evet, sıvı bereketsiz olur kuzum🌸toz deterjan daha avantajlı 🌸hani yıkarken deterjan ayırımı yapıyoruz yaa, para tuzağı bencede 🤷🏼♀️yok beyaza ayrı deterjan yok renkli ayrı deterjan 🤦♀️önemli olan şartına şurtuna göre yıkamak🌸
Canparcam_ NilMomm Simdi hangi yumuşatıcıyi kullaniyorsunuz ? Ben geçen ABC lavantalı yumuşatıcı aldım o da kalıcı kırmızı olanında kokusu çok güzel Aşk diye geçiyordu sanırım bir gün yumosla bir gün ABC ile yıkıyorum çamaşırları mis gibi kokuyorlar kalıcı da oluyor 😊
FHKK NilMomm Merhaba sıvı deterjan da iyi temizliyor mu ben hep toz kullanıyorum ama sıvıya geçicem sanırım miktarı bol mu kullanıyorsunuz mesela