Beybiberen Kızlar bebeğim 1 aydın kilo alımı sadece 150 gram olmuş çok az emiyor mamaya geçtik sma aldık 30 cc zar zor kaşıkla veriyorum biberon kabul etmiyor.ne yapmam gerekiyor birde bu çocuk günde kaç defa yemeli ve kaç cc.çok iştahsız acıktığını anlamıyoruz bile çünkü ağlamıyor
Sevgitkn Beybiberen Bu süreçte emzik emiyorsa vermemeye çalış ağlamayan çocuk mu olur yahu bizimki yırtıyodu valla 😄 4 aylık bebeğin şuan tam 120 cc mama içmesi gerekiyor genel olarak. Tabi belli olmaz bebekten bebeğe değişiyor. Belki mamayı sevmemiş olabilir bizde aptamil kullanıyoruz 5 aylık 150 cc içiyor sadece mama alıyor. Peki mama dışında ek birşey veriyomusun anne sütü mesela
Bebegimveben34 Beybiberen benim kizim da 4 ay 20 günlük 3 4 saatte 120 cc sma mama içiyor bi sıkıntı yaşamadık cnm mamamızdan
Acemianne88 Beybiberen kaşık biberonlar var deneyebilirsin bende 3 ay aynı senin gibi devam ettim günde 3 kere 4 ölçek veriyordum kaşıkla🤦♀️ Cok zor ek gıdadan da sogutuyor sürekli agzına kaşık girdiği için dikkat edin biz hala zorlanıyoruz oğlum 15 aylık
Beybiberen Sevgitkn anne sütü de veriyorum ama az emiyor öyle çok değil.sanırım mamayı sevmedi ama kusmuyorda.bugün denedim 60cc verdim zar zor küstü hepsini.ama normalde 30 cc veriyorum zorla onda kusma yapmadı ama istemeye istemeye içiyor sizce değiştirsem mi mamayı
Melikeakiner Bu ayda ben 3-4 saat ara ile emzirdikten sonra 120 cc aptamil mama veriyordum. Sma tadı çok ağır yeğenimde içmedi birde kabızlık yapıyor. Aptamil alsanıza en besleyici mama, birde sulukla verin.
Beybiberen Melikeakiner sulukla da denedik sonuç aynı malesef.bu kadar az içmesinin sebebi ne olabilir acaba.
Beybiberen Acemianne88 valla canım biberon emzik almıyor kaşıkla mecbur veriyoruz bende bilmiyorum ne yapacağımı🥺
Nurcanarya Reflü varmı bebeğinizde bnm kızımda öyle reflü olduğu için fazla yemiyorlar bnm kız 8 aylık 120 yi zorla içiyo
Acemianne88 Beybiberen bence doktor mama meme devam et diyor ama ufak ufak ek gida ya basla kaşık mama dene yada ben arı mama yapıp içine toz halinde sma mama 4 ölçek katıyordum günde bi kere kilo alımını o şekilde toparladı
[silindi] Beybiberen benim bebeğim de kabul etmiyordu aventin biberon unu ver onu kabul eder göğse yakın oldugu ıxın