Ahsenmeva21 Merhaba Arkadaşlar🌸 Yüzüm normalde sivilce çıkarmaya meyili bir yüz.. 2 gün önce yüzümde yeni aldığım güneş kremini kullandım sonrasında yüzüm mahvoldu yüzümün her yanı sivilce ile doldu kremden dolayı mı acaba, ne yapmalıyım🤕
Badelikom1 Ahsenmeva21 her krem her cilde yaramıyor maalesef önceden yoksa krem dokunmuş olabilir bir kaç gün sürmeyin bol suyla yıkayın sürekli temiz tutun cildinizi
Ahsenmeva21 Badelikom1 1 kere tek kullandım zaten birgün sonrası öyle cildim sivilce kusunca bıraktım kullanmayı.. Temiz tutmaya özen gösteriyorum, Teşekkür ederim 🌺
Badelikom1 Ahsenmeva21 birde evinizde gül suyu varsa pamukla cildinize sürebilirsiniz gül suyunu dolapta tutun soğuk soğuk yüzünüze sürün cok faydası var ve çok ferahlatıyo cildi
Ahsenmeva21 Aslında kaç ay önce monodoks ve krem tedavisi görüyordum 2 aydır tedavim son bulmuştu doktor sivilcelerin tekrar çıkmaya başlarsa gel 6 aylık tedaviye başlıyacaz demişti Geçenlerde sırtımda ve omuzumda yine çıkmaya başlamıştı birkaç tanede yüzümde Güneş kremini yüzümde kullanınca da bu defa yüzümün tümü sivilce ile doldu Geçmezse Doktara giderim
Ahsenmeva21 Roaccutan ile ilgili bilgisi olan var mı acaba, kulanmak istiyorum ama ağır yan etkileri var diyenler oluyor