Aselduru88 Kızlar pazar için liste yapicam annemle kaynanama pazar uzak kaynanam arabasıyla götürüyor annemi çünkü liste yapmazsam kendileri kafalarına göre alınca bi domates patates alıyorlar yemek konusunda sıkıntı cekiyorum kendim gidemiyorum çalışıyorum siz pazardan neler alıyorsunuz
Liyosunannesi Aselduru88 olduğum yerde malesef pazar yok ama olsaydı, patates,soğan, domates, salatalık, biber, marul, maydonoz ( yeşillik), havuç, kabak, patlıcan, dolma biber, fasulye, bikaç çeşit meyve alırdım sanırım.
Mammamiaa_ Aselduru88 maydanoz Nane Marol Mevsimine göre yeşillik kışın tere roka yeşil soğan vb. Domates Salatalık Patlıcan Yeşil fasülye Biber Kabak Patates Soğan Sarımsak Çilek Muz Erik Kayısı Bunları aldım geçen hafta mesela. Bunun dışında Havuç Mor lahana Elma Armut
Ipegim Aselduru88 hayret bir şey😀 pazardan ben yeşillik alırım sebze alırım meyve alırım patates soğan almam kışın balık alırım
AnnaKurt Aselduru88 Peynir zeytini de ben pazardan alıyorum. Sebze. Patates soğan sarımsak lahana ıspanak meyveler.
2cocukannesi__ Aselduru88 domates, salatalık,havuç ,çarliston ,biber ,kabak, patlıcan, maydanoz, dere otu, roka ,kıvırcık ,mor lahana , Armut, çilek,Muz, avakado , vs. Patates soğan sarımsak Bunları alamayacak ne var allah aşkına 2 tane kadın neden eksik alırlar
okuyananne222 Aselduru88 patates Soğan Salatalık Uygun fiyata bulursam kapya biber Roka Elma Portakal Limon 🍋 Havuç (jülyen doğrayıp buzluğa atıyorum, makarnaya tavuk yemekleri için pratik oluyor)
Merviskooo Aselduru88 bugün aldıklarımi sayayım sana. Kıvırcık Yeşil soğan Maydanoz Salata Domates Çarliston Havuç Semizotu Limon Çilek Muz Erik (Haftadan haftaya değişir. Eşimle ikimiz çok iştahlı bireyler değiliz. Sebzelerin bitiş durumuna göre bir dahaki hafta az alıyorum veya almıyorum değişiyor. Yada hangisi var hangisi yok ona göre alıyorum işte sizde ne yiyosaniz ne eksikse kağıda yazin verin. Ben cocuktan dolayı gidemedigim zaman anneme veya kayinvalideme kagit verjrim veya mesaj cekerim alir getirirler sagolsun
Katun Aselduru88 meyve yeşillik yemeklik olarak tase fasulye patlıcan kabak ıspanak dola biber brokoli karnabahar lahana(sarma için) pırasa tabi hepsini aynı hafta almıyorum dolapta çürümesin diye.
Aybuke Aselduru88 genelde domates salatalık yeşil biber kabak patlıcan havuç kıvırcık patates sogan mevsime göre ıspanak semizotu çilek muz portakal falan alıyorum