Aysesakaryaa Kızlar bebeğim pişik sudocrem kullandım bepantol kullandım fayda etmedi pudra kullanmalı mıyım ?
Deletedmom_22 Aysesakaryaa ıslak mendil kullanıyorsanız onu kesin bir sürelik derim. Bizim ıslak mendili pişik olmuştu. Onu kesince hemen gitti.
Aysesakaryaa Zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi ıslak mendili kestim yine fayda etmedi kızlar pudra denemek istiyorum eskiler hep kullanıyordu sonuxra
Ysmn11-11 Aysesakaryaa ben de aynı konu da sorun yaşıyorum ıslak mendil ve bezden kaynaklı die sürekli değiştirdim bepanthol kullanıyorum ama fayda etmiyor popolin aldım bir kere sürdüm sanki kızarıklık hafiflemiş ikinciye sürdüm bakalim ne olacak
Alparslan616161 Aysesakaryaa fito die krem var bepantol le karıştır cnm bi kaba öyle kullan faydasını görürsün ben öyle yapıyorum.
Maviboncukkkm Aysesakaryaa bu arada nokta nokta kırmızıysa mantar olabilir benim kızımında öyleydi mantar dedi doktor travazol verdi geçti
knci_18 Sevgili hanımlar bu konuda çektiğim için doktora gittim ve doktorum gerkçekten çok iyidir ne söylediyse yaptım ve geçti öncelikle şöyle söyleyeyim bepantol pişik önleyici kremler yani onları pişik olmadan kullanmamı önerdi zeytin yağı nemlendirdiği için pişik olan popoyu iğleştirmez eczaneden pişik kremi almalısınız… günde ara ara açık bırakmanızı tavsiye ederim hem rahatlarda bebeğiniz …
Sakel28 Ben pişik önleyici olarak mustela kullanıyorum memnunum, diş döneminde filan pişik olduğunda ise genelde hametan sürüyorum, trosyd ise aşırı piştiğinde kullanıyorum mantar ilacı olduğu için sık kullanma dedi doktorumuz
Dilaraata Aysesakaryaa merhabalar bebeğim ilk doğduğu zamanlar ileri derece pişik yaşamıştık bütün kremleri ıslak mendili bırakıp nişasta kullandık bir süre ve ıslak pamuk anca o şekilde geçti denemek isterseniz tavsiye ederim ☺️
Eymenn52 Aysesakaryaa madessacol birde Hametan hamazinc bu içi iyi geliyor bende sudocrem kullanıyordum doktor bunları yazdı kesti direk sudoyu
2626 Aysesakaryaa ben bir tane kabın içine mustela sudocrem bepanthol nıvea pişik kremlerini ve zeytinyağını iyice karıştım onu sürüyorum kombo yaptım dahada iyi gelmezse artık ne diyim
Canada10 Aysesakaryaa e bebekte penaten diye bir krem var çok memnun kullananlar ben ev yapımı kantaron yağı sürüyorum hafif kızarınca pişik olmuyor olsada 2 güne hemen geçiriyor. Bu arada ıslak mendil kullanmayin yıkayıp kurulayın hava aldırın 🌺
Y-A-Annesi Aysesakaryaa pisikte popoyu sık sık yika kurula bez de yapabilir ıslak mendil de deneme ile ogrenebilirsiniz
elifkurt9694 Aysesakaryaa kesinlikle Hamazinc diyee bir krem var yok böyle birşey sürekli dolu dolu sür hemen geçiriyor birde sık sık duş aldır canım pudra asla tavsiye etmiyorum bebeğim 11 aylık şimdiye kadar hiç kullanmadm benm bebegmde çok pişik olan bir bebek kurtarıcısı kesinlikle bu krem pişiği geçtikten sonra sürekli bepantol pişik önleyici kullanmanı tavsiye ederim .
BenMathilda Bebeklerimizin mahrem bölgelerini içeren fotoğrafların paylaşılmasına musaade etmiyoruz. Bu dogrultuda bazı yorumlar temizlendi.
3children1mom Aysesakaryaa Pudra yerine nişasta dök cnm. Ilık sabunlu su ile yıka kurula. Zaten 2 defada geçiyor çok yara ise 3 4 defa da. Ama ilk kullanımdan itibaren gözle görülür şekilde yok oluyor pişik