Musam Linaa65 ahhh neler cektim Allah’ım düşmanımın başına vermesin o derece sıkıntılı (oglum 1 yaşına girecek hala az da olsa reflü var)
Fatos-1 Linaa65 9 aylık olduk evin her yeri kusmuk kokuyor ne zaman geçecek beklıyorum ilaçlarda fayda etmıyor. Çok şükür kızımda bir huzursuzluk yok sadece günde 10 kez kusuyor şaka gibi sırf bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum
Senemasilberen Linaa65 ahhhh ahhh neler çektimmm hatırlamak bile istemiyorum 🤦🏻♀️7 aya kadar rezil bir hayatım vardı…şuan 1 yaşında geçti çok şükür
Senemasilberen Fatos-1 çok iyi anlıyorum seni ama 1 yaşına girince geçiyor inan bana…benim kızım gece uyurken bile kusan bir bebekti ve ona her gün bir makina dolusu çamaşır yıkıyordum
Fatos-1 Senemasilberen Valla beklıyorum artık geçsin diye bir de üstünü değiştirmekten nefret ediyor resmen ağlaya ağlaya zar zor değiştiriyorum ve bunu günde en az 10 kez yaşıyoruz kan ter içinde kalıyorum yatak yorgan aklınıza gelecek her şey batıyor🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Senemasilberen Fatos-1 aynılarını yaşadım çok iyi anlıyorum seni,asla dışarı çıkmıyordum kızımla ama sabır zamanla inan düzeliyor