Burcuakpnr Anneler bebeğim 2 aylık pişik oldu krem kullandım geçiyor gibi okuyor geri yeniliyor molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyordum sanırım o arttırıyor pisigi kullandığınız memnun olduğunuz ıslak mendiller nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim
irva Burcuakpnr Pişikken ıslak mendil kullanma canım.Bebekler için temizleme pamukları var su ile onla sil.Bu bebekten bebeğe göre de değişiyor ıslak mendil durumu.
sevim_kos Burcuakpnr sleepy kullanıyorum doğduğundan beri. Krem olarak da bepanthol pişik önleyici. 5 aylık kızım şükür hiç pişik olmadı daha
Burcuakpnr 220322 evet altını her açmaya sürüyordum pişik olunca doktor farklı krem verdi onları kullanıyorum
Burcuakpnr irva doğduğundan bu yana aynı bezi kullanıyorum son 20 gündür böyle bezden olabilir mi acaba molfix kullanıyorum
irva Burcuakpnr Denemen lazım kuzum bez değiş öyle bak bir de.Yada dediğim gibi emziriyorsan senin yediğin bir şey de dokunmuştur.
Rainnnn Burcuakpnr ben hep uni kullanıyorum diğerleri pişik yapıyor . Ve ilk 3 ay sadece zeytin yağı kullandım sonra kreme geçtim hiç pişik olamamıştı . Bir kez mecbur kaldım dalin ıslak mendil kullandım hemen alerji yaptı
Elmassss Burcuakpnr bebeğim pişik olduğu zaman temizleme pamuğunu yıkayıp temizliyorum ama normal zamanda mustela kırmızı paketini yada prima parfümsüz kullanıyorum canım hiç sorun yaşamadık kızım 20aylik