Sumeyye068 Sevgili anneler , oğlum 3ay 22 günlük . 1-2 haftadır uyandığında kafasının denk geldiği yer çarşafında ıslak oluyor yuvarlak şekilde . Doktora gitmeli miyim bunun için ?
petitonunannesii Sumeyye068 Bizdd dd öyle bi değerlerine baktırin demir eksikliğinde de öyle oluyormus Bizde demir eksikliği var ve dediğiniz gibi oluyor
Selda03 Sumeyye068 bize doktorumuz d vitamini eksikliğinde olur dedi kafasının altındaki örtüyü her uyandığında değişiyorum çok terliyor.
Clkmerve Sumeyye068 vitamin demir eksikliginde terleme olur deniliyor damlasını kullanıyomusunuz düzenli kullanıyosanız 1 fıs fazladan verin
asiltonunmommysi guzelbirgun Sumeyye068 sıcak geliyordur benim oğlum doğduğundan beri öyleydi, sırılsıklam olurdu yatak çarşafın rengi değişti. 6 aylık falandı örgü battaniyeyi kullanmıyorum o zamandan beri terlemiyor. Bende öyle olunca dedim demek bunca zaman sıcak gelmiş ondan
Yenidoganbakimi Sumeyye068 benim kızım 5 ay 9 günlük hala kafası terliyor doktor uyurken emerkem normal dedi yüz üstü efor sarf ettiğindede direk kafası ve ayakları terliyor
Sumeyye068 asiltonunmommysi ben battaniye tarzı şey de kullanmıyorum aslında çok sıcak da olmuyor ama belki ben anlamıyorumdur
Anneko Sumeyye068 bizde de oluyor 3 buçuk aylık bebeğim kız bebek çok saçlı doğdu ve haliyle iyice de uzadı ensesini kapatıyor saçları ondan diye düşünüyordum ama vitamin eksikliği hiç aklıma gelmedi bende kontrolde soracağım
Sumeyye068 Anneko inanın Benim oğlumun kafasında saç kalmadı hep döküldüler nerdeyse ama yine terliyor . Yani saçtan değil galiba
Mimoza-kizim Sumeyye068 vitamin eksikliginden oluyor canin bnm kiziminda oyle degerlerine baktirdim düşük cikti demiri
Elifinannesiiiiiiiiii Sumeyye068 benim kızım doğduğu günden beri terliyor d vitamini ve kan ilacını düzenli kullanıyoruz. Değerlerinde bir sıkıntı yok ama terliyor yani doktora gidilecek bir konu değil ama gittiğinizde kontrole sorabilirsiniz doktora
Elifinannesiiiiiiiiii Sumeyye068 illaki vitamin eksikliğinden olmuyor yani canım takma kafana benim kızım kadar çok terleyen yoktur zaten 4. Ayda kan ilacına başlayacak dr
nefesinannesi33 Sumeyye068 ben doktora sordum ya ortam çok sıcaktır ya da çok kalın giydiriyorsundur dedi doktor bebekler genelde ilk kafasından terler dedi benim kızım doğdu doğalı öyle