Kızlar oğlum 9 aylık olacak yarın. Ve ne gece ne gündüz doğru düzgün bir uykusu yok ve cok yoruldum artık. Gece en az 5 6 defa kalkıyor bazen emmiyor bile beşikte sallıyorum uyumuyor ayagımda sallıyorum uyumuyor. Deliricem artık. 8 aya kadar hersey rutindi gayet guzel gıdıyordu gece en fazla 2 defa kalkardı emer uyurdu. Dişimiz daha hiç cıkmadı ve herhangi kasıntı şişlik vs yok. Onun huzursuzluğu da degıl yani. Gazını cıkarıyorum altı temiz karnı tok ama neden boyle bilmıyorum. Emerken bazen kendini atıyor etrafa bakıp tekrar emiyor. Emerken oturmaya calısıyor oturtuyorum sonra tekrar meme istiyor. Ben mi bi yerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum artık uykusuzluktan enerjim kalmadı ama sureklı de ilgi gostermeye calısıyorum oyunlar oynuyoruz dısarı cıkarıyorum ortalıkta hayalet gibi geziyorum resmen bazen algım kapanıyor kimseyi anlayamıyorum bakıyomusum sadece farkında olmadan eşim soyledı. Ne zaman düzelecek ne yapmalıyım yanımda eşimden Baska kimse de yok, bana fikir verin ne olur çok yoruldum artık. 😔