2626 Normalde kucağımda uyuyan bebeğim banyodan sonra saatlerce kucağımda dursana beşiğine de koysam uyumuyor gözlerini açıyor sürekli sizce neden böyle yapıyor daha 2 aylık acaba banyoda uykusu mu açılıyor sudan
Srnsrnsrn 2626 evet bazı bebeklerin uykusunu açabiliyor önceden bizimki rahat uyurdu banyodan sonra, şuan 14 aylık banyo onu ayıyor artık
sevim_kos 2626 banyodan sonra masaj yapıyorum. Hemen uyuttum uyuttum. Araya 10 dakika girerse ayılıyo uykusu. Ben de öyleyim banyodan çıkar çıkmaz gözüm kapanır saçını falan kurutunca kaçar uykum
Beyza_momss 2626 evet benim kızımda öyle ben genelde sabah ilk kalktiginda yıkıyorum o yüzden akşama kadar normale dönüyor
1203gb 2626 küçükken benim kızımın da uykusu açılırdı banyodan sonra.Büyüdükçe değişti ama.Şimdi banyo yapınca mayışıyor 😀
2626 Srnsrnsrn benimkisi daha 2 aylık çok enteresan değil mi sizce de her banyo sonrası böyle bu çocuk yat uyu işte demi yok gözler fıldır fıldır normalde uyur ama
2626 Srnsrnsrn saat 2de banyo yaptı saat 10 oldu daha yeni uyudu o da her an uyanacak gibi yani valla banyodan soğuttu beni ya işkence haline dönüşüyor ne yapacağım ben
Littlebird 2626 1 yaşına kadar kızım da öyleydi banyodan sonra uykusu varsa da ayılıyırdu. 1 yaşından sonra uykuya düşkün olmaya başladı banyo yapınca uykusu geliyor artık
_Evlatcennetkokusu_ Ilk doğduğu zaman göbeği düşünce yıkadık uyumadı ve hala öyle normal bebekler uyuyo ama benim oğlum uyumuyo ben kabullendim banyo yapmayı çok seviyor sudan çıkarınca ağlıyo ama uyumuyo 7aylik oldu
2626 Srnsrnsrn banyoyu pazartesi günü yapmıştı dediğim gibi hiç uyumadı öğlen 2ile akşam 10 a kadar dünde salı günü yani full emdi uyudu banyodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözeriz bilmiyorum
2626 Tecrube banyoyu yarım saat önceden sıcak suyu açıp buhar yaparak ısıtıyorum odada da ısıtıcı yakıyorum kombinin yanı sıra pek üşüdüğünü sanmıyorum çok sıcak oluyor hatta