Seydasya Hanımlar çocuğunuzun gaz sancısı ne zaman bitti? Sancıyla kendini geri atıyor muydu? Sancıyla uyanıyor muydu? Tavsiye edeceğiniz özel bir yöntem var mı? Bizim kız 6,5 aylık hala çok sancılı
eylulada28 Seydasya emzirdikten sonra baş kısmını yüksekte tutun hemen uzandırmayın yatağına koyduğunda baş kısmına eğim verin reflü yatağı tarzında eğimli olması gaz reflüye iyi gelir bu kadar uzun sürdüğüne göre kolik bebek ayrıca biogalia damlada iyi geliyor
Sare57 Seydasya bağırsak probiyotikigi kullanıyor musun bitkisel genelde yeni doğduktan sonra verilir ve belli yaşa kadar kullaniliyo benimki mama yemesine rağmen o bitkilsel damlayı verdikten sonra rahatça cikariyo
Seydasya eylulada28 damlaların hepsini denedik yine en iyisi metsil oldu bizim için, evet kolikti ilk 4 ay neler yaşadık ama artık son bulması gerek derken hala uykusundan uyanıyor kendini arkaya atıyor kıvranıp duruyor 🤦🏻♀️
Masalingonunannesi Bir caybardagi suya 1 kasik kimyon atip sabah aksam 1 cay kasigi verip kalanini da siz icin bn faydasını gordum
Feyza150710 Seydasya benim kızımda 7 aylık olacak haftaya hala devam ediyor uyanıkken çıkartıyor döndüğü Ve hareketli olduğu için ama geceleri kıvranıyor uykuda çıkaramıyor ek gıdaya geçtik şimdide onlardan gaz oluyor mide gazı oluyor o yüzden kafasını hep geriye atıyor bende napacağımı şaşırdım