Timbuktu 1 yaşında kızım ama kesinlikle temizletmiyor bir sn başka yere dalsa temizleyeceğim ama yok ağlamaktan yırtılıyor sanki bişe yapıyorum gibi😔 burnu çok dolu fizyolojik serumla temizlemeye çalışıyorum ama yaptırmıyor siz nasıl yapıyorsunuz
eylulada28 Timbuktu benimki 3 aylık yine bırakmıyor😅ama daha sakin huzurlu uykuya dalma aşamasında filan bi anını kollasanız bazen daha kolay olabiliyor
Ozlem2904 Timbuktu 4aylik oğlum serum fizyolojik burun spreyi sıkıyorum önce bebek için olanını sıkınca önce b hapsuruyo sonra güldürmeye calisiyorum onu o sırada burun aspiratöru ile çekiyorum hemen geliuo zaten. Kuru olunca gelmiyor
Timbuktu Selin1234 denedik babasıyla birlikte sakraban olduk ama bir kere öğrendi kesinlikle istemiyor 🤷🏻♀️ Siz nasıl oyun yapıyorsunuz ?
eylulada28 Timbuktu uykusu gelince değil o zaman daha huysuz olur tabi😅sersem bi anında diyelim Flakon şeklinde olanların ucu biraz sert çocuk kafasını oynattığında burnunun içini tahriş edebiliyor bende sprey olanını henüz almadım ama kuzenim almış benimkide artık durmuyor o yüzden bende sprey alıcam onun daha rahat olacağını düşünüyorum o da deniz suyu sadece sprey şeklinde
Selin1234 Timbuktu ben onun da eline şırınga veriyordum o bana sıkıyordu bende o arada onun burnuna sıkıyordum o şekilde kandırdım
Mimoza-kizim Timbuktu ben bebegm uyurken yapiyodum ama sonra korkmaya basladı smdi her aksam banyo yaptiriyorum banyodayken yuzunu fazla fazla yikiyorum oylece burnu akiyo bende mendille temizliyorum
Timbuktu Mimoza-kizim bende bugun bolca kafasından su döktüm banyoda baya aktı ama yine hırıl hırıl dı uyurken ya 😔
Mimoza-kizim Timbuktu odaniza buhar makinesi alabilirsiniz yada islak bi havlu koyun nefes almasi kolaylassin benim buhar makinem var geceleri aciyorum onu
Sebusebu Benimki 4 aylık. 4 aydır burnunu açmaya calısırken sanki onu öldürmeye calısıyormuşuz gibi davranıyor. O kadar ağlıyor bağırıyor ki elini kolunu kafasını filan tutuyoruz mecbur bu sefer daha cok bağırıyo. Tam bir işkence yani
Timbuktu Arkadaşlar tavsiyeler icin teşekkürler tek cözüm oyun yaparak açmak oldu yarım saat bir oyun yaptım biraz korkusu nu yendi sonrasında başka yere daldığı vakit yaptım