Hly123 Kışlar bebeğim 8 aylık ama sanki biraz çok hareketli olduğundan dolayı çok kilolu değil mama tarif çorba vs kilo yapan tarifler var mı ben pirinç unu maması aptamil çorbalar falan veriyorum
Snowglobe Hly123 çorba Nın bebeğe kilo alımda hiç bi faydası yok bneve once onu kesin. Çünkü su içiyor aslında. Karnı doyar belki yada sebzeli etli olur vitamin alır ama kilo almaz
Hatice3553 Hly123 e daha ne olsun 8 aylık oğlum 8 kilo değil daha sağlıklı olsunlar kilolu olmaları önemli değil
agacsizkoala Hly123 siz yine de çorbayı kesmeyin biz koca insanların bile çorbaya ihtiyacı var bağırsakların düzenli çalışması için ve her türlü vitamini alıyorlar
Hly123 agacsizkoala bence yA ben zaten kesmem de ben ayrıca olarak bebeğe faydalı kilo alımına yardımcı olacak verdiğiniz tarifler var mı diue sordum
Hly123 Hatice3553 ya kesinlikle öyle zaten ama boyu uzun yA bide çok hareketli ben biraz daha alsın diyorum yani yemesi de zaten çok kuvvetli değil hep tükürüyor zorla yediriyorum
Dondurmalikahve Hly123 Göstermesine gerek yok ki 😀 Erkek çocuk annesiyim 6 aylıkken 8 kg 9 aylıkken 9 kiloydu 8 aylıkken 9 kilodan daha zayıftı muhtemelen boyuda vardı biraz olması gerek aralıkta ise kilosu en önemlisi sağlıklı ise ben hiç sorun etmezdim.
Hly123 Dondurmalikahve ben sorun etmiyorum zaten ki sadece daha iyi kilo aldıran faydaları besinleri sordum tarif falan
agacsizkoala Snowglobe yaptığınız şey faydalı birşey değil ama , bebeğinizin kilosumu daha önemli yoksa aldığı vitamin ve bağırsaklarının çalışmasımı,su ile çorbayı kıyaslamanız çok garip geldi bana ve hayatımda ilk kez çocuğuna çorba vermeyen bir sizi gördüm