Patateskoftesi Anneleriim aksam tavuk durum soylemistim ancak 1 tanesi artti ve dolaba kaldirdim . Bugun tuketilebilir mi acaba tekrardan ?
agacsizkoala Patateskoftesi önceki günden kalan tavuk yemeğini ben dolaptaysa sonraki günde yiyorum dürümede birşey olmamıştır ısıtın yiyin bence
Zlm Patateskoftesi bence birşey olmaz tavuk yemeğini sonra yiyoruz sonuçta yeşillik varsa porsumustur o ayrı
Prenslerinannesiii Patateskoftesi ısıtıp yiyebilirsin canım hiç bişi olmuyor benim çoğu kez olmuştu ısıtıp yemiştim
Patateskoftesi agacsizkoala ay nette okudum isitilmaz falan filan birsuru sey yaziyor tek basimayim yemek yapmaya da usendim bidaha olmaz insallah 😂
agacsizkoala Patateskoftesi tavuk dürüm bu çöpe mi gitsin yazık 😁 ucundan tadına bakın bence ama bozmamıştır ya
Patateskoftesi Prenslerinannesiii ay bende hic ikinci gune kalmazdi netten baktim neler neler okuyunca korktum ya 😂😂
Patateskoftesi Minkpndam bende ins girecegim su diyete 🤦🏻♀️ Coraplari falan cikariyor muyduk napiyoduk fjndkfn
saclarinayildizdusmus Patateskoftesi tabikide öldürücü tavuk bakterisi cok bekletmeden falan kaldırduysanız bide kokısına falan bakkn buarada ekmegi falan yeşilligi çabuk bozuluyor tavuk drgilsede digerleri kesin ölmüştür