meyrakus Kızlar bu ay kızım da aşırı meme reddi yaşadık bugün tartıldı sadece 650 gr almış çok az aldı ve çok üzüldüm sizin bebekleriniz ne kadar kilo aldı ve 3 aylık kilosu nedir
meyrakus Eylulllllll ilk 3 ay 1 kilo alabiliyorlar ya bundan sonra zaten azalacak istedim ki ilk üç ay güzel kilo alsın ama sanırım aşırı meme reddi yaşadık bu ay ondan dolayı alamadı 6 kilo olmuş şuan
Elisa34 meyrakus benim kızım var evet emziriyorum mama kullanmıyoruz bakalım mayıs sonu 4 ay aşımız var kac olacak
meyrakus Elisa34 neyse inşallah sağlıkları yerinde olsun Allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah bu ay güzel kilo alır bebişlerimiz☺️
deniiiza meyrakus 3 aylik kilosu 6800 du o ay 1 kilo almıştı ama biz de 4.ay az aldik. 450gr almis sadece
meyrakus deniiiza maşallah gayet güzelmiş kilosu ama olsun öncesi iyi oldugu için aradaki farkı kapatır bi süre sonra ister istemez yavaşlıyor kilo alımı sanırım
Raul_Renat_mom Gayet normal almış kilosunu canına sıkacak bir durum yok. 500-750 arası normal bu aylarda. Bizimki fazlaydı fakat ama genetik durumdan kaynaklanıyor ola bilir bizimki. Önemli olan sağlıklı olması canım